Επιστολή Βασιλειάδη προς ΕΟΚ: «Διασφαλείστε την ηρεμία στο μπάσκετ»

4188523

Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ λίγο πριν το τζάμπολ στους τελικούς της Α1 ήρθε με την επιστολή που έστειλε στην Ομοσπονδία ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Μια ημέρα μετά την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (που εστάλη τόσο στην ΕΟΚ όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού) μέσω της οποίας αφού ανέλυαν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την Ομοσπονδία και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ζητούσαν την παρέμβαση του ώστε να βρεθεί λύση, η πρώτη αντίδραση προέκυψε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μέσω της οποίας της ζητά να καταθέσει τις δικές της απόψεις επί του συγκεκριμένου θέματα (του παράνομου αποκλεισμού των τεσσάρων διαιτητών της Euroleague), αλλά παράλληλα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ενόψει των τελικών.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή.

Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Meister1981

Οικονομικός απολογισμός έχει γίνει στην Ομοσπονδία μπάσκετ; Κάτι ακούγεται ότι δεν παραδίδουν οικονομικά στοιχεία. Έτσι για να ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης