Basket League: Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή τελικών ή ξένους διαιτητές

Basket League: Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή τελικών ή ξένους διαιτητές

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Κυβέρνηση αναβολή των τελικών της Basket League ή να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές -Ποια είναι η στάση της Πολιτείας....

tsipr
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην επιστολή την οποία απέστειλαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
και κοινοποιήθηκε και στον Γιώργο Βασιλειάδη δε ζήτησαν μόνο παρέμβαση στην ΕΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr
 ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή των τελικών του πρωταθλήματος ή να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με ξένους διαιτητές. Μάλιστα οι Πειραιώτες «πάτησαν» στην επιτυχημένη συνταγή του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Κλείσιμο
Εν συνεχεία ανέλυσαν πλήρως όλα όσα έχουν συμβεί στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ με όλες τις δικαστικές αποφάσεις κατά τους. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού αν δε γίνουν τα ματς με ξένους διαιτητές ζήτησαν να εξεταστεί η αναβολή των τελικών μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πλευρά της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη δε θεωρεί πως είναι εύκολη η αναβολή των τελικών εκτός αν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας. Από εκει και πέρα και για ατα υπόλοιπα ζητήματα δεν θα απαντήσει μάλλον επίσημα η Κυβέρνηση ωστόσο ανεμένεται να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών σύντομα. Επίσης η Πολιτεία έχει διαθέση να έρθει σε επαφή και με την ΕΟΚ ώστε να δει τι μπορεί να γίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης