Καζλάουσκας: «Η μηχανή δεν έπρεπε να σταματήσει....»

Καζλάουσκας: «Η μηχανή δεν έπρεπε να σταματήσει....»

Η Τουρκία κατάφερε να «μπλοκάρει» την ελληνική μηχανή και να φτάσει στη νίκη, όπως δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά το τέλος  του αγώνα...

Καζλάουσκας: «Η μηχανή δεν έπρεπε να σταματήσει....»
Η Τουρκία κατάφερε να «μπλοκάρει» την ελληνική μηχανή και να φτάσει στη νίκη, όπως δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά το τέλος  του αγώνα. Ο Λιθουανός τεχνικός, εμφανώς απογοητευμένος και χωρίς  όρεξη για λόγια, είπε: «Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας.

Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, από ψυχολογικής άποψης. Για να νικήσεις αυτό το ματς πρέπει η μηχανή να μη σταματήσει ποτέ. Η δική μας ομάδα δεν το έκανε αυτό», δήλωσε, ενώ για το γεγονός ότι η εικόνα της Εθνικής δεν βελτιώθηκε αισθητά παρά την ενίσχυση με Φώτση και Σχορτσανίτη, τόνισε: «Οι δύο παίκτες μας επέστρεψαν, αλλά δεν είχαν την κατάλληλη χημεία με τους υπόλοιπους γιατί είχαν χάσει τα προηγούμενα δύο παιχνίδια».  
 
Ο Αντώνης Φώτσης, με τη σειρά του επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα που παίζει στην έδρα μας. Ήμασταν κοντά στο σκορ για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή δεν κάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε, η Τουρκία ξέφυγε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη».

Κλείσιμο
Πανευτυχής για τη συνολική απόδοση της ομάδας του και τη νίκη επί της Ελλάδας παρουσιάστηκε ο προπονητής της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, ενώ εξήρε την εμφάνιση του Ερσάν Ιλιάσοβα, αλλά και την ομαδική άμυνα πάνω στον Βασίλη Σπανούλη.  
 
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε τζέντλεμεν. Είμαστε τυχεροί που ο Ιλιάσοβα ήταν σε τόσο σπουδαία ημέρα. Οι παίκτες μου έδειξαν την ποιότητά τους και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, αφού θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στα νοκ άουτ παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100%, όπως για παράδειγμα στην αντιμετώπιση του Σπανούλη από όλη την άμυνά μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος», δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός, ενώ για το κλίμα στο γήπεδο είπε: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική, αλλά ήσυχη».  
 
Ο Εντέρ Αρσλάν, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Τουρκίας, είπε: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά. Ξέραμε πως με καλή άμυνα θα μπορούσαμε να νικήσουμε και προσπαθήσαμε πολύ σε αυτόν τον τομέα. Ήταν η πιο όμορφη μέρα της καριέρας μου. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη».
 
 

ΠΗΓΗ: sportfm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης