Το μήνυμα του Σαλάχ στους Αιγύπτιους: Είναι δύσκολο αλλά είμαι μαχητής

Το μήνυμα του Σαλάχ στους Αιγύπτιους: Είναι δύσκολο αλλά είμαι μαχητής

Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθώ στη Ρωσία για να σας κάνω περήφανους, έγραψε στο Twitter o Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ

salah-foto-enw
Να καθησυχάσει τους συμπατριώτες του για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας επιχείρησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με μήνυμά του στο Twitter μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League από ένα μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος της Ρέαλ Μαδρίτης που προκάλεσε σάλο στα social media.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ που τραυματίστηκε στον ώμο μετά την άσχημη πτώση του και τη λαβή του Ισπανού αμυντικού έκανε λόγο για μια δύσκολη βραδιά αλλά, όπως έγραψε, «είμαι μαχητής».

«Παρά τις πιθανότητες, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθώ στη Ρωσία για να σας κάνω υπερήφανους» πρόσθεσε ο Σαλάχ. «Η αγάπη και η υποστήριξή σας μου δίνουν την απαραίτητη δύναμη» κατέληξε ο Αιγύπτιος επιθετικός.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με ανακοίνωσή του υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου ο Σαλάχ μένει μόνο για δύο εβδομάδες εκτός και θα προλάβει κανονικά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Μουντιάλ, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε ο Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης