Φινάλε σε πρωταθλήματα και τελικός ντέρμπι στην Αγγλία!

Φινάλε σε πρωταθλήματα και τελικός ντέρμπι στην Αγγλία!

Ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τελικός κυπέλλου Μπάγερν – Άιντραχτ στη Γερμανία, ο τελικός… πρωταθλήματος Λάτσιο – Ίντερ στην Ιταλία και το φινάλε σε Ιταλία και Ισπανία, προσφέρονται για καλά κέρδη, αν παίξουμε με βάση τη λογική, αλλά και την έμπνευση. Οι τελικοί θέλουν σύνεση κι οι αγώνες στο φινάλε, όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, θέλουν και φαντασία.

Betshop_gr_963x541
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Είναι ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ». Η Τσέλσι απέτυχε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει το τρόπαιο για λόγους γοήτρου. Η Μάντσεστερ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή σεζόν. Θα είναι το τελευταίο ματς στον πάγκο της Τσέλσι για τον Ιταλό τεχνικό Αντόνιο Κόντε. Οι «μπλε» του Λονδίνου και οι «κόκκινοι» του Μάντσεστερ είναι ομάδες του under ξεκάθαρα. Εκείνο που πρέπει να μας προβληματίσει είναι πως η Τσέλσι δεν θα έχει τον Βραζιλιάνο αμυντικό Νταβίντ Λουίζ, ούτε τον μέσο ΝτάνιΝτρίνγκγουοτερ στην σύνθεσή της. Η Μάντσεστερ έχει ένα ερωτηματικό για τη φόρμα του Ρομέου Λουκάκου, που έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρτσιάλ και Φελαϊνί. Σημαντικό στοιχείο της πρόβλεψης είναι πως η Γιουνάιτεντ το ’χει γενικά με τα ντέρμπι, έχει κερδίσει τα περισσότερα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr
στο 2.63.

Μπάγερν –Άιντραχτ: Είναι ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου. Η Μπάγερν πήρε από νωρίς το πρωτάθλημα, ενώ η Άιντραχτ δεν κατάφερε να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ιδιαιτερότητα του τελικού είναι πως στον πάγκο της Μπάγερν την προσεχή σεζόν θα κάθεται ο σημερινός τεχνικός της Άιντραχτ Νίκο Κόβατς. Ως μέγεθος, φυσικά, η Μπάγερν είναι τουλάχιστον δυο κλάσεις μεγαλύτερο, πέρα από κάθε συζήτηση. Το 2010 έχασε για τελευταία φορά από την Άιντραχτ. Οι Βαυαροί έχουν με πρόβλημα τον κεντρικό αμυντικό Ματς Χούμελς, αλλά και με τον παρτενέρ του ΖερόμΜπόατενγκ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν επίσης προβλήματα με κυριότερο αυτό του τιμωρημένου ΖέλσονΦερνάντεζ και του αριστερού χαφ Γίτρο Γουίλιαμς. Σημαντικές απουσίες. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 &goal – goalτης
Κλείσιμο
betshop.gr στο 2.76.

ΧόλσταϊνΚίελ – Βόλφσμπουργκ: Επαναληπτικό ματς μπαράζ για το ποια ομάδα θα παίξει στην Α’ κατηγορία στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς Βόλφσμπουργκ-ΧόλσταϊνΚίελ 3-1. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.67.

Ιταλία

Λάτσιο –Ίντερ: Είναι το ματς της χρονιάς και για τους δυο, ένας τελικός με στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της 4ης θέσης της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική «αυτοκτόνησαν» κι οι δυο. Η Λάτσιο έφερε 2-2 εκτός με την Κροτόνε κι η Ίντερ έχασε 1-2 από τη Σασσούολο. Η Λάτσιο βολεύεται και με ισοπαλία, η Ίντερ θέλει μόνο νίκη. Είναι κι οι δυο ομάδες του over. Η λογική λέει να ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.99.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Γιουβέντους – Βερόνα: Θα προτιμήσουμε τον 1 &over 3.5 της betshop.gr στο 1.65.

Τζένοα– Τορίνο: Αδιάφορο ματς. Ποντάρουμεστοover 2.5 &g oal – goal της betshop.gr στο 1.69.

Κάλιαρι –Αταλάντα: Θα παίξουμε τα 2-3 γκολ που η betshop.gr δίνει στο 1.95.

Κιέβο–Μπενεβέντο: Παίζουμε τον 1 &goal–goal της betshop.gr στο 2.78.

Μίλαν –Φιορεντίvα: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

Nάπολι–Κροτόνε:Θα προτιμήσουμε το 12 &goal–goal που η betshop.gr δίνει στο 1.82.

Σπαλ–Σαμπντόρια: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr  στο 1.62.

Ουντινέζε– Μπολόνια: Ποντάρουμε στο 12 & goal–goal της betshop.gr στο 2.53.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Σασσουόλο – Ρόμα: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.grστην πολύ καλή τιμή του 3.99, καθότι η Ρόμα είναι αδιάφορη και η Σασσουόλο σε εξαιρετική φόρμα.

Ισπανία
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Είναι αδιάφορο παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει μία θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ κι η Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η Ρεάλ βλέπει αυτό το παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε πριν παίξει στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο 26 Μαΐου κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι βέβαιο, όπως κάνει πάντα τον τελευταίο καιρό, ότι ο Ζιντάν θα βάλει αναπληρωματικούς στο ματς αυτό, ενώ ίσως χρησιμοποιηθεί λίγο και ο Ρονάλντο. Σε φόρμα είναι ο Μπέιλ. Η λογική λέει να παίξουμε το 2 &goal – goalτης betshop.grστο 2.96.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Θέλτα–Λεβάντε: Θα ποντάρουμε στο 12 &goal–goal της betshop.gr στο 1.99.

Σεβίλλη –Αλαβές: Παίζουμε το 12 &goal–goal που η betshop.gr δίνει στο 2.06.

Βαλένθια - Λα Κορούνια: Ποντάρουμε στον 1 &goal–goal της betshop.gr στο 2.47.

Αθλέτικ Μπιλμπάο –Εσπανιόλ:Θα παίξουμε το 12 &goal – goalτης betshop.gr στο 2.53.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ:Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα, δίνεται από την betshop.grστο 2.39.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Λεγκανές – Μπετίς: Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στην εξαιρετική τιμή του 3.53.

ΛαςΠάλμας – Xιρόνα: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 3.10.

Μάλαγα – Χετάφε: Ποντάρουμε στο 2 &goal–goal της betshop.gr στη σούπερ τιμή του 4.60.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έιμπαρ: Ποντάρουμε στον 1 &goal – goalτης betshop.gr στο 3.58.

Κύπελλα

Αβες – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Τελικός κυπέλλου Πορτογαλίας, που θα γίνει στο Οέιρας. Η Σπόρτινγκ συγκλονίζεται από το σκάνδαλο για τα στημένα παιχνίδια που έκαναν οι παράγοντές της. Οι παίκτες απείλησαν να μην κατέβουν στον τελικό, γιατί μερικοί ξυλοκοπήθηκαν από τους οπαδούς τους. Θα παίξουμε το 12 &goal – goalτης betshop.gr στο 3.06.

Σέλτικ–Μάδεργουελ: Τελικός κυπέλλου Σκωτίας που θα γίνει στο «Χάμπντενπαρκ» της Γλασκώβης. Θα παίξουμε τον 1 &goal – goalτης betshop.grστο 3.01.

ΛεβάντιαΤαλίν– ΦλόραΤαλίν: Τελικός κυπέλλου Εσθονίας, που θα γίνει στο «Λε Κοκ Αρίνα» του Ταλίν, έδρα της Φλόρα. Παίζουμετοover 2.5 &goal – goal της betshop.gr στο 2.07.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης