Nτι Φραντσέσκο: «Μια εμφάνιση... copy paste όπως με Μπαρτσελόνα»

Nτι Φραντσέσκο: «Μια εμφάνιση... copy paste όπως με Μπαρτσελόνα»

Ο τεχνικός της Ρόμα ζήτησε από τους παίκτες μια επανάληψη του συγκλονιστικού προηημιτελικού με την  Μπαρτσελόνα, ώστε η Ρόμα να έχει τύχη πρόκρισης στον τελικό!

eusebio
Παραδέχθηκε ότι οι ελπίδες της ομάδας του δεν είναι πολλές, αλλά έδειξε να πιστεύει στο θαύμα. Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ξεκαθάρισε πως αν οι παίκτες του επαναλάβουν το κακό 25λεπτο του Άνφιλντ που η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο δεν θα έχουν καμία τύχη, ωστόσο φάνηκε να ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας.

«Αν μπορούσα να κάνω copy – paste την εμφάνισή μας κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα το έκανα, όχι μόνο τακτικά αλλά και ψυχικά. Για να καταφέρεις να είσαι ανταγωνιστικός με τη Λίβερπουλ πρέπει να έχεις καλή εξαιρετική απόδοση, πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα και οι 70.000 φίλαθλοί μας που θα έρθουν στο γήπεδο να μας δώσουν περισσότερη ώθηση. Θέλω να έχουμε διάθεση να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση και θα είμαι χαρούμενος αν το δω από τους παίκτες μου» τόνισε ο προπονητής των «Τζιαλορόσι».

Φυσικά δεν άφησε ασχολιάστη τη... φυγή του βοηθού του Κλοπ, λέγοντας: «Έχω διώξει και εγώ τον βοηθό μου ας πούμε πως είμαστε ισοπαλία, δεν νομίζω πως το προπονητικό τιμ κάνει τη διαφορά...».
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης