Superleague: Τα δύο... εμπόδια της αναδιάρθρωσης και το ΟΚ των FIFA-UEFA

Superleague: Τα δύο... εμπόδια της αναδιάρθρωσης και το ΟΚ των FIFA-UEFA

Η ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού έκανε και την Τετάρτη αργά το βράδυ επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς για το σκέλος της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και το νέο πλάνο που γίνεται προσπάθεια να... περπατήσει

greece-super-league
Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών παραμένει πολύ ψηλά στην ατζέντα του Υφυπουργείου και για ακόμα μία ημέρα υπήρξε σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς. Στην παρούσα φάση υπάρχουν δύο σημαντικά... εμπόδια.

Το πρώτο είναι πως στην Supeleague 1 των 12 ομάδων η... ζήτηση είναι μεγάλη. Τόση που να υπάρχει θέμα ως προς τον αριθμό της. Το αρχικό πλάνο ήταν δεδομένα Σκωτίας και Ελβετίας όμως με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ να μπαίνουν στο... κόλπο πάμε περισσότερο σε λογικές Βελγίου.

Ένα δεύτερο... αγκάθι είναι το κομμάτι των τηλεοπτικών και το πως θα μπορέσει να προκύψει η όποια σύμπραξη ΕΡΤ / ΝΟVA και να υποστηρίξουν όλο αυτό το νέο εγχείρημα. Αυτό πάντως που έχει τονιστεί προς τις ομάδες είναι πως οι FIFA / UEFA έχουν δεχθεί πως το συγκεκριμένο νέο σχέδιο είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχουν δώσει την έγκρισή τους.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης