Πρόεδρος Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Μαρινάκης δεν καταδικάστηκε ποτέ»!

4362993

Ο Νίκολας Ράνταλ, με ανοιχτή επιστολή του προς τους φιλάθλους της Νότιγχαμ τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει το πλέον κατάλληλο πρόσωπο και ότι δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Ο Άγγλος παράγοντας μέσως της επιστολής του, στηρίζει απόλυτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνοντας λόγω για απίθανες κατηγορίες που έχουν αρχίσει να καταρρέουν και διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ιστορικής ομάδας ότι ο Έλληνας παράγοντας δε θα αλλάξει κατεύθυνη στοχεύοντας στην επιτυχία της ομάδας.

Η ανοιχτή επιστολή του Ράνταλ επισημαίνει τα εξής:

"Αγαπητέ φίλαθλε,

Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία να σε ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με τον κ. Μαρινάκη και τις παραπλανητικές αναφορές που έχουν κυκλοφορήσει σε κάποια media σχετικά με το θέμα αυτό. Στην επιστολή μου προς τον κόσμο της ομάδας πέρυσι τον Ιούνιο είχα πει ότι δεν είχα καμία αμφιβολία για την καταλληλότητα του κ. Μαρινάκη ως ιδιοκτήτης της ομάδας, αλλιώς δεν θα είχα αποδεχθεί την προεδρία. Η δήλωση αυτή παραμένει αληθινή και είναι η ίδια και σήμερα. Δεν έχω κανέναν δισταγμό να επιβεβαιώσω πως δεν αμφιβάλλω ότι ο κ. Μαρινάκης παραμένει το πλέον κατάλληλο και σωστό άτομο για ιδιοκτήτης της Φόρεστ. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας: ο κ. Μαρινάκης δεν καταδικάστηκε ποτέ για καμία εγκληματική ενέργεια, από κανένα δικαστήριο.

Μπορεί να θυμάστε πως όταν έγραφα την πρώτη επιστολή υπήρχε μία εκκρεμούσα κατηγορία για τον κ. Μαρινάκη. Σας ενημερώνω ότι είχα δει αυτήν την απίθανη κατηγορία. Δεν είχε καμία βάση. Με χαρά λοιπόν σας ενημερώνω ότι το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ελλάδα έκρινε πως η κατηγορία αυτή δεν είχε καμία βάση και σχέση με την πραγματικότητα και κατέπεσε. Αυτή η απόφαση δείχνει και την κατάσταση. Αποτυπώνει την απόλυτη και τελική δικαίωση των θέσεων του κ. Μαρινάκη.

Δείχνει πως κάθε μία από τις κατηγορίες που υπήρχαν πριν για τον κ. Μαρινάκη κατέπεσαν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι απορρίφθηκαν δίχως να χρειαστούν επιπρόσθετα στοιχεία ή αποδείξεις διότι δεν είχαν την κατάλληλη βάση και υπόσταση. Ούτε νομικά και ούτε με κανέναν άλλον τρόπο. Είναι μια κατάσταση, στην οποία δεν υπήρχε ούτε φωτιά αλλά ούτε και καπνός.

Αμέσως μόλις η απόφαση δημοσιοποιήθηκε, ανακοινώθηκε ότι άνοιξε μία υπόθεση που σχετιζόταν με υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών στην Ελλάδα και προσπάθεια να συνδεθεί με τον κ. Μαρινάκη. Το timing της ανακοίνωσης αυτής ήταν περίεργο και δείχνει πως ήταν μία βολική στιγμή για τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Μαρινάκη. Και αυτό για να κάνουν κριτική για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που τον απάλλαξε από τις κατηγορίες.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Πρώτον, αντίθετα με ρεπορτάζ και αναφορές που παραπλανούν είναι μία υπόθεση που απλώς ερευνάται. Δεν υπάρχει καμία τρέχουσα κατηγορία ή δίωξη στον κ. Μαρινάκη. Δεύτερον έχει ήδη γίνει μία δίκη εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η δίκη αυτή κατέληξε σε έναν αριθμό καταδικών. Η μόνη αναφορά ήταν από ένα άτομο που ανέφερε ότι του προσφέρθηκε δωροδοκία από ένα τρίτο μέρος για να εμπλέξει τον κ. Μαρινάκη. Αρνήθηκε να πράξει κάτι τέτοιο. Όλα αυτά τα γεγονότα δεν ήταν μόνο σε διαδικασία δίκης αλλά και σε έρευνα από τα όργανα επιβολής Νόμου στις ΗΠΑ. Αυτή η έρευνα δεν δείχνει να υπάρχει ίχνος σχέσης ή αποδείξεων για τον κ. Μαρινάκη.

Σε προσωπικό επίπεδο ο κ. Μαρινάκης κατέστησε σαφές ότι παραμένει αθώος σε σχέση με την όποια περαιτέρω έρευνα. Δεν έχω κανέναν δισταγμό να αποδεχθώ ότι λέει. Επίσης το υλικό που έχω δει και όσα είναι γνωστά, οδηγούν προς τα εκεί.

Είναι σύνηθες σε μία υπόθεση κάποιοι να παραβλέπουν γεγονότα, τα οποία όμως πρέπει να τονιστούν περισσότερο. Θεωρώ πως αυτό γίνεται και εδώ. Ο κ. Μαρινάκης διοικεί τις επιχειρήσεις του από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Είναι οι πιο επιφανείς περιοχές του κόσμου για επιχειρηματικές δράσεις. Δεν είναι οι πράξεις του πράξεις ενός ανθρώπου που έχει κάτι να κρύψει.

Σε διαβεβαιώ ότι εγώ, οι ιδιοκτήτες και τα άλλα μέλη του συμβουλίου δεν θα αλλάξουμε κατεύθυνση για την επιτυχία της ομάδας, παρότι υπάρχει κόσμος εδώ και στο εξωτερικό που θέλει να αποτύχουμε. Θα συνεχίσουμε με την ατζέντα που έχουμε. Θα δώσουμε στον κόσμο μας την επιτυχία που αξίζει. Η σκληρή δουλειά σύντομα θα αποφέρει αποτελέσματα. Με χαρά σας λέω πως θα υπάρξουν άμεσες ανακοινώσεις για καινούριες δράσεις και ενέργειες αλλά και συνεργασίες με φορείς από την πόλη. Ο Αϊτορ, ο Γκάρι Μπραζίλ και οι παίκτες της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας θα συνεχίσουν να δίνουν το καλύτερο για την ομάδα και για να μας κάνουν όλους περήφανους. Σας βεβαιώνω ότι κ. Μαρινάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο πίσω από όλα αυτά. Ελπίζω αυτό το γράμμα να ξεκαθαρίζει στο μυαλό σου κάποια σημαντικά θέματα και πράγματα. Ελπίζω επίσης να καταλαβαίνεις ότι παραμένουμε υπόχρεοι σε σένα και όλο τον κόσμο μας για την τρομερή στήριξη που μας εμπνέει.

Με χαιρετισμούς

Νίκολας Ράνταλ Κ.Σ."

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

paok220

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τη φωτιά σε όλο το ματς και τελικά στις καθυστερήσεις κατάφερε να δεχθεί ένα απίθανο γκολ από τους Σλοβάκους και πλέον βρίσκεται με την πλάτη  στον τοίχο εν όψει του επαναληπιτκού της επόμενης εβδομάδας

28
ak000

Το ιδανικό ξεκίνημα της ΑΕΚ με το γκολ του Λιβάγια στο 4', δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, με τον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League να εξελίσσεται σε... εφιάλτη -Από δύο κόρνρ ο Εκουμπάν έκανε το 1-2 στο πρώτο ημίχρονο και στο 70' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3

32