Δυσαρέσκεια στη FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δυσαρέσκεια στη FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Την ανησυχία της FIFA, για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο εκπρόσωπός της, Χέρμπερτ Χούμπελ, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στη μεταξύ τους συνάντηση

fifa-epo
Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα που βγαίνουν από τη συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου και του Χέρμπερτ Χούμπελ, που διήρκησε αρκετές ώρες μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (27/3) επί αυστριακού εδάφους και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη (28/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της FIFA φέρεται να μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ την έντονη ανησυχία της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, η καλή… είδηση είναι πως FIFA και UEFA τάσσονται υπέρ της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν τίθεται θέμα να υπάρξει ξανά προσωρινή διοικούσα Επιτροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, υπάρχει πολύ έντονη δυσαρέσκεια για τη μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν έχουν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη σε εκκρεμότητα οι ποινές που πρέπει να επιβληθούν.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου φέρεται να ζήτησε –και μάλιστα να πιέζει- να επιβληθούν αυστηρές ποινές για το παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που διεκόπη, σε όσους ελέγχονται πειθαρχικά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης