Δίωξη για παρατράγουδα Σαββίδη: Με υποβιβασμό απειλείται ο ΠΑΟΚ

Δίωξη για παρατράγουδα Σαββίδη: Με υποβιβασμό απειλείται ο ΠΑΟΚ

Ανάμεσα στα άρθρα με τα οποία παραπέμπεται ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και το άρθρο 19 που προβλέπει ποινή μέχρι και υποβιβασμό

Δίωξη για παρατράγουδα Σαββίδη: Με υποβιβασμό απειλείται ο ΠΑΟΚ
Τα όσα έγιναν στην Τούμπα από το 89ο λεπτό του λεπτό του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και μετά, προκάλεσαν την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε δίωξη και με το άρθρο 19 που προβλέπει ακόμα και ποινή υποβιβασμού.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη ποδοσφαιρικών αδικημάτων στον Ιβάν Σαββίδη, η οποία διαβιβάστηκε στον Πειθαρχικό Όργανο της SuperLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Κλείσιμο
Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Τι προβλέπει το άρθρο 19
Στο άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα γίνεται λόγος μέχρι και για υποβιβασμό ομάδας, σε περίπτωση που υπάρχει εκφοβισμός και απειλές προς αξιωματούχους ενός αγώνα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: 

"Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη. 

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας".







 

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε βίντεο: Δίωξη για παρατράγουδα Σαββίδη: Με υποβιβασμό απειλείται ο ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης