ΑΕΚ: Αποθέωση της αποστολής πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ: Αποθέωση της αποστολής πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν την αποστολή της Ένωσης έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας και ζήτησαν τον τίτλο από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν αυτοί αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ: Αποθέωση της αποστολής πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη
Όπως αναμενόταν, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είχαν δυναμική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, πριν η αποστολή της Ένωσης αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ξεκίνησαν με μηχανάκια από τη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεντρώθηκαν μισή ώρα πριν το καθορισμένο ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο, όπου οι παίκτες του Χιμένεθ θα γευματίσουν, πριν κατευθυνθούν για το αεροδρόμιο.

Με την άφιξη της αποστολής επικράτησε πανδαιμόνιο με τους φίλους της ΑΕΚ να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ και να ζητούν τη νίκη και τον γύρο του θριάμβου μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

«Τον γύρο θα τον κάνουμε ξανά μέσα στην Τούμπα», ήταν το σύνθημα που έβγαινε από τα χείλη των φίλων της Ένωσης, «φτιάχνοντας» τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» πριν την αναχώρησή τους για τη Θεσσαλονίκη.

Κλείσιμο


Χωρίς Τσιγκρίνσκι, αλλά με Μάνταλο!
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή η οποία έχει 19 άτομα έτοιμα να αγωνιστούν, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός της Ένωσης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό του θα ακολουθήσει την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, ενώ εκτός έμειναν και οι Μοράν, Αίντάρεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης