Με εντυπωσιακό βίντεο το «ευχαριστώ» του Μιραλάς στους ερυθρόλευκους οπαδούς

Με εντυπωσιακό βίντεο το «ευχαριστώ» του Μιραλάς στους ερυθρόλευκους οπαδούς

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη» έγραψε ο Βέλγος επιθετικός που υποσχέθηκε πολλά γκολ και πρωτάθλημα στους «κόκκινους»

Με εντυπωσιακό βίντεο το «ευχαριστώ» του Μιραλάς στους ερυθρόλευκους οπαδούς
Με το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αποτύπωσε την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής εξέφρασε το «ευχαριστώ» του ο Κέβιν Μιραλάς.

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη» έγραψε ο Βέλγος επιθετικός στη λεζάντα του βίντεο διάρκειας 61 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται το αεροδρόμιο να έχει γίνει ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης».

Κλείσιμο


Ο Μιραλάς επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα καθώς υποσχέθηκε στους ερυθρόλευκους πολλά γκολ και το πρωτάθλημα.

Από τις πρώτες δηλώσεις του δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε για όσα έκανε προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτό το κλαμπ είναι το σπίτι μου, ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα, να βάλω πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Βέλγος κι απευθυνόμενος στον κόσμο συμπλήρωσε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν με έχουν ξεχάσει κι εγώ φυσικά τους έχω στην καρδιά μου. Περιμένω να παίξω ξανά μπροστά τους, να σκοράρω και να πανηγυρίσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό».




Αμέσως μετά κινήθηκε προς την έξοδο γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που τον περίμενε καρτερικά καθώς οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται από τις 21:30 και δεν πτοήθηκαν ούτε από την ημίωρη καθυστέρηση στην άφιξη του.



Ο χώρος στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετατράπηκε σε "Γ. Καραϊσκάκης" με τα καπνογόνα να κάνουν τη νύχτα μέρα και τον κόσμο να τραγουδά συνθήματα για τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος απολάμβανε την κάθε στιγμή με την ικανοποίηση και τον θαυμασμό να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπο του.







Οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου συνεχίστηκαν κι όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, με τον Μιραλάς και τους συνοδούς του να διανύουν τα 100 μέτρα σε 15' λεπτά αφού οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δεν έλεγαν να σταματήσουν...









Δείτε βίντεο: Κέβιν Μιραλάς: Φόρεσε ξανά τα κόκκινα - έτοιμος για την κούπα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης