Η Premier League ετοιμάζει αλλαγές στις ημερομηνίες των μεταγραφών

Η Premier League ετοιμάζει αλλαγές στις ημερομηνίες των μεταγραφών

Η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο μεταγραφικό παζάρι οδηγεί τις αγγλικές ομάδες σε δραστικές αλλαγές

Η Premier League ετοιμάζει αλλαγές στις ημερομηνίες των μεταγραφών
Η σεζόν στην Premier League ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο (33 γκολ στα 10 ματς της πρεμιέρας), αλλά πίσω από την… κουρτίνα υπάρχει μεγάλη γκρίνια και πολύ παρασκήνιο.

Με αρκετούς ποδοσφαιριστές (Κουτίνιο, Σάντσες, Κόστα, κ.α.) να έχουν το μυαλό τους στις ομάδες που θέλουν να τους εντάξουν στη δύναμη τους, οι προπονητής των ομάδων της Premier League στη συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, συμφώνησαν πως η μεταγραφική περίοδος πρέπει να ολοκληρώνεται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Από τη στιγμή που ξεκινά το πρωτάθλημα επιτέλους πρέπει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και μόνο μ’ αυτό», είπε ο τεχνικός της Σουόνσι Φιλίπ Κλεμέντ μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των προπονητών, οι οποίοι μέχρι τις 31 Αυγούστου θα ζουν με την αγωνία της όποιας πιθανής απώλειας (αλλά και την προσμονή της όποιας πιθανής προσθήκης).

Στην ίδια λογική είναι και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά για να ψηφιστεί η αλλαγή στην ΓΣ της 7ης Σεπτεμβρίου απαιτούνται 14 ψήφοι, ενώ αν τελικά περάσει η πρόταση, τότε αυτό θα ισχύει μόνο για τις μεταγραφές εντός Αγγλίας! Άρα ο κίνδυνος για να έρθει μία πρόταση από το εξωτερικό (καθώς η UEFA έχει ορίσει την 31η Αυγούστου ως τελευταία ημερομηνία) θα παραμείνει, ωστόσο θα έχει εξαλειφθεί ο εσωτερικός κίνδυνος (και ίσως προκληθεί μια γενικότερη αλλαγή στο μεταγραφικό γίγνεσθαι).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης