Η Ελλάδα έσπασε το digital ρεκόρ της FIBA

Η Ελλάδα έσπασε το digital ρεκόρ της FIBA

Τον τελικό παρακολούθησαν συνολικά μέσω του live streaming της FIBA στο Youtube, 330 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες. 

Από αυτούς, το 80% προήρθε από την Ελλάδα, είναι όμως χαρακτηριστικό ότι στο Ισραήλ ο τελικός δε μεταδόθηκε σε live streaming

Στη διάρκεια του τελικού, όπου η Ελλάδα νίκησε το Ισραήλ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, σημειώθηκε ένα μεγάλο ρεκόρ. Καταγράφηκαν 88 χιλιάδες ταυτόχρονοι χρήστες μέσα στη σελίδα του live streaming. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ταυτόχρονων χρηστών που έχουν σημειώσει οι μεταδόσεις της FIBA μέσω YouTube.

Κανένα άλλο γεγονός της FIBA δεν φιλοξένησε τόσο μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών Επίσης…

– Στον προημιτελικό της Ελλάδας με τη Λιθουανία φιλοξενήθηκαν ταυτόχρονα 43 χιλιάδες ταυτόχρονοι χρήστες, που είναι ιστορικά ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των live streaming της FIBA.

– Συνολικά τον προημιτελικό παρακολούθησαν 200 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες.

– Η μέτρηση των τριών τελευταίων αγώνων της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ U20 που έγινε στο Ηράκλειο, κατέγραψε μία συνολική επισκεψιμότητα 750 χιλιάδες χρηστών στο live streaming της FIBA μέσω YouTube που αποδεικνύει τη σύνδεση των Ευρωπαίων και φυσικά των Ελλήνων με τις εθνικές ομάδες.

Πηγή: www.eurohoops.net/el

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oz

Την εμπιστοσύνη του αφεντικού της ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς δεν θεωρείται αποκλειστικά υπεύθυνος για την κακή πορεία. Στήριξη και με μεταγραφές

4