Από κοντά στην υπόθεση Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ

Από κοντά στην υπόθεση Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ

Η επιχείρηση επαναφοράς του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θα μείνει μονάχα στο μυαλό των οπαδών ως πιθανότητα, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει πως δεδομένα θ' ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Από κοντά στην υπόθεση Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ
Οι «Times», στο φύλλο της Κυριακής, καθιστούν ξεκάθαρο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο που ουσιαστικά «έφτιαξε» τ' όνομά του από το Μάντσεστερ, πέτυχε πολλά και πήρε την ακριβότερη - μέχρι το 2016 και τον Πογκμπά - μεταγραφή στα χρονικά όταν μετακόμισε στη Ρεάλ. 

Όπως τονίζει το βρετανικό δημοσίευμα, στη Γιουνάιτεντ γνωρίζουν καλά πως για να επιστρέψει ο Κριστιάνο στην Πρέμιερ Λιγκ είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να ξεπεραστεί το ποσό που διατέθηκε για τον Πολ Πογκμπά πριν από ένα καλοκαίρι, ωστόσο, οι επαφές με την πλευρά του CR7 ενδεχομένως ν' αποδειχθούν πιο εύκολες απ' αυτές που θα επιχειρήσει η Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο λόγος είναι η πολύ καλή σχέση του αντπροέδρου με εκτελεστικά καθήκοντα, της αγγλικής ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, με τον εκπρόσωπο του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. Έχουν κάνει αρκετές δουλειές μαζί και στο παρελθόν και η μεταξύ τους οικειότητα ίσως ν' αποδειχθεί «όπλο» στα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου του Μάντσεστερ. 

Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης