Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του αγώνα Λέστερ-Έβερτον!

Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του αγώνα Λέστερ-Έβερτον!

Έως και 15.000 λίρες πωλούνται δύο εισιτήρια για τον αγώνα που υπολογίζεται ότι η Λέστερ θα σφραγίσει τον τίτλο

Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του αγώνα Λέστερ-Έβερτον!
Χρειάστηκαν μόλις 90 λεπτά το μεσημέρι της Δευτέρας για να πουληθούν τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της σεζόν της Λέστερ (στις 7 Μαΐου υποδέχεται την Έβερτον) και δεδομένου ότι σε εκείνο το ματς μπορεί να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, ο παροξυσμός που υπάρχει έχει οδηγήσει σε απίστευτα φαινόμενα.

Μέχρι πριν λίγους μήνες η είδηση «πωλούνται στη μαύρη αγορά εισιτήρια ενός αγώνα της Λέστερ» θα θεωρείτο ανέκδοτο ή στην καλύτερη περίπτωση πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο η τρελή πορεία της ομάδας του Ρανιέρι προκάλεσε ακόμη και αυτό.

Κλείσιμο
Οι «Αλεπούδες» στις δύο επόμενες αγωνιστικές αντιμετωπίζουν εντός έδρας τις Γουέστ Χαμ, Σουόνσι (και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί προ πολλού), κατόπιν ταξιδεύουν στο Μάντσεστερ για να ακολουθήσει το εντός έδρας ματς με την Έβερτον και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην έδρα της Τσέλσι.

Η Λέστερ έχει 7 βαθμούς περισσότερους από την Τότεναμ κι όλοι υπολογίζουν ότι θα σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου στο παιχνίδι με την Έβερτον με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι «το sold out επιτεύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ καθώς υπήρχε άνευ προηγουμένου ζήτηση.

Μόνο που πλέον υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες ότι μεγάλος αριθμός εισιτηρίων κατέληξε στα χέρια επιτήδειων, οι οποίοι γνωρίζοντας την τεράστια επιθυμία των φίλων της Λέστερ να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχουν φτάσει στο σημείο να πωλούν τα εισιτήρια διαδικτυακά έναντι 3.000 λιρών το ένα ή ακόμη και 15.000 λίρες για δύο εισιτήρια!

«Θα κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να πουλήσει παράνομα εισιτήρια ή να τα μεταπωλήσει σε μεγαλύτερη τιμή», ενημέρωσε η διοίκηση των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η γκρίνια των οπαδών αυξάνεται καθώς το 32.312 θέσεων King Power Stadium αποδεικνύεται μικρό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης