Βίντεο: Ο Χάμιλτον «ψέκασε» με σαμπάνια τον Πούτιν

Βίντεο: Ο Χάμιλτον «ψέκασε» με σαμπάνια τον Πούτιν

H κίνησή του προκάλεσε σχόλια... ανησυχίας για την τύχη του βρετανού πιλότου

Βίντεο: Ο Χάμιλτον «ψέκασε» με σαμπάνια τον Πούτιν
Το εθιμοτυπικό μετά τη λήξη κάθε γκραν πρι της Formula 1 θέλει τους τρεις πρώτους στην τελική κατάταξη, αφού βραβευθούν, να ανοίγουν υπερμεγέθεις σαμπάνιες και με αυτές να «λούζουν» όσους παρακολουθούν την τελετή.

Το γκραν πριν του Σότσι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με μια - σημαντική - διαφορά: Ότι τη βράβευση των νικητών έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όταν λοιπόν ο μεγάλος νικητής Λούις Χάμιλτον άνοιξε τη σαμπάνια του, τα «σκάγια» πήραν και τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας ο οποίος πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα.

Η σκηνή που κατέγραψε η ρωσική τηλεόραση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, κυρίως στο Twitter, με τους περισσότερους να «ανησυχούν» για την τύχη του Βρετανού οδηγού μετά το... λάθος του να λερώσει τον Ρώσο πρόεδρο.

«Ο Πούτιν απαντά δίνοντας στην ομάδα εκτέλεσης των αντιπάλων του τη διεύθυνση του σπιτιού του Χάμιλτον. Χάρηκα για τη γνωριμία Λούις» έγραψε ένας χρήστης. «Πόσος καιρός θα χρειαστεί πριν να βρεθεί νεκρός ο Χάμιλτον στην μπανιέρα του;» αναρωτήθηκε ένας δεύτερος χρήστης με έναν τρίτο να προσθέτει: Πρόσεχε αδερφέ, το να βρέξεις τον Πούτιν δεν είναι καλή ιδέα ειδικά όταν αυτός έχει τη δυνατότητα να σε βομβαρδίσει από εκατοντάδες χιλιόμετρα απόσταση (σ.σ. με αφορμή τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Συρία από την Κασπία)».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης