Τη νέα μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσίασε η Adidas

Τη νέα μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσίασε η Adidas

Η επίσημη μπάλα για τους νοκ άουτ αγώνες και τον τελικό της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο

Τη νέα μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσίασε η Adidas
Την μπάλα με την οποία όλοι θα σκοράρουν από τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ ως τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Βερολίνο, παρουσίασε η Αdidas.

Η Αdidas Finale Berlin είναι η επίσημη μπάλα για τους νοκ άουτ αγώνες και τον τελικό της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο, και ήδη χρησιμοποιήθηκε από την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου καθώς το UEFA Champions League μπήκε στην πιο συναρπαστική του φάση.

Ο φετινός σχεδιασμός της μπάλας εμπνέεται από το δυναμισμό και τη hip σκηνή του νεανικού Βερολίνου. Στο αστέρι της κορυφής απεικονίζεται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της πόλης, η Πύλη του Βρανδεμβούργου, μπροστά από το θρυλικό Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου το Σάββατο 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Champions League.

Τα υπόλοιπα αστέρια διαθέτουν ένα τολμηρό και πολύχρωμο σχεδιασμό και αναπαριστούν ένα άλλο σύμβολο των Βερολινέζων, την αρκούδα. Ο ζωντανός συνδυασμός των χρωμάτων αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό του εκφραστικού, καλλιτεχνικού και ελεύθερου πνεύματος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης