Η σύζυγος του πρώην νικητή του Survivor μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή τους με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, από την επίσκεψή τους στο νησί, από όπου κατάγεται ο «Ντάνος».
Σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι φαίνεται να χαμογελά στον φακό, ενώ τραβούν μια selfie.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Όταν.. στη Σκιάθο».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.