Στο χέρι της ΕΠΟ η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Στο χέρι της ΕΠΟ η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η Σούπερ Λίγκα θα αποστείλει άμεσα επιστολή στην ΕΠΟ και εφόσον δεχθεί τις προτάσεις η Ελληνική Ομοσπονδία θα προχωρήσει στην διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο

Στο χέρι της ΕΠΟ η επανέναρξη του πρωταθλήματος
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Super League στην οποία αποφασίστηκε η εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου ως νέου προέδρου της Λίγκας, σειρά παίρνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκιν΄σηει και πάλι το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, η Λίγκα θα αποστείλει άμεσα επιστολή στην ΕΠΟ, επιστολή την οποία είχε προτείνει ο ΠΑΟΚ και εφόσον δεχθεί τις προτάσεις η Ελληνική Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε ανακοίνωση επανέναρξης του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτά που είχε προτείνει ο ΠΑΟΚ στην επιστολή του ήταν τα ακόλουθα:

Κλείσιμο
1. Να κληθεί ο αρχιδιαιτητής της Λίγκας, Χιου Ντάλας, ώστε να εξηγήσει πως οδηγήθηκε στην παραίτηση από την ευθύνη ορισμού διαιτητών. Παράλληλα να κριθεί εκ νέου κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί μ΄αυτούς τους όρους η συνεργασία.

2. Αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών, να προχωρήσουν προσωρινά στην κλήση ξένων διαιτητών.

3. Να ζητηθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κηρυχθούν ως «κατεπείγουσες» όλες οι ανοικτές δικαστικές έρευνες ή υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η 11η αγωνιστική να γίνει στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου (δηλαδή 10-11 Ιανουαρίου) και η έναρξη των παιχνιδιών του δευτέρου γύρου θα πηγαίνει μια εβδομάδα αργότερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης