Ολυμπιακός: Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους

Ολυμπιακός: Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους

Με έναν ή τρεις βαθμούς οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Champions League - Τι σχεδιάζει ο Μίτσελ με «οδηγό» τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Άγχος και απουσίες πρέπει να διαχειριστεί ο Αλέγκρι

Ολυμπιακός: Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους
Να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη του νίκη πριν από δεκατέσσερα βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Γιουβέντους και να βάλει υποθήκη για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσει απόψε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός.

Έχοντας στις βαλίτσες τους έξι βαθμούς από τις δύο νίκες κόντρα σε Ατλέτικο και Γιουβέντους οι παίχτες του Μίτσελ γνωρίζουν ότι το άγχος για τη νίκη υπάρχει στην απέναντι πλευρά και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καθώς οι ερυθρόλευκοι βολεύονται και με το βαθμό της ισοπαλίας.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος για το πνεύμα που θα δείξει η ομάδα του στο γήπεδο: «Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τη νίκη» ήταν το μήνυμά του στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας. Το ίδιο μήνυμα στέλνει εξάλλου και η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ως αρχηγού της αποστολής των ερυθρολεύκων.

Από την πλευρά τους οι παίχτες του Αλέγκρι γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν για κάτι καλύτερο και ποντάρουν στο γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει 23 νίκες σερί στο γήπεδό της.

Στο πλευρό τους οι Πειραιώτες θα έχουν 2.000 ερυθρόλευκους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει στο Τορίνο από την Ελλάδα αλλά και από την Ιταλία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο βρετανός Μάρτιν Άτκινσον, ο οποίος είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό και στην εκτός έδρας νίκη του επί της Σερίφ Τιρασπόλ (2-0) για τα play offs του Champions League το 2009.  

Τα σχέδια του Μίτσελ

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός για άλλη μια φορά να μην αποκάλυψε τα σχέδιά του για την 11αδα αλλά όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει τη... νικηφόρα πεπατημένη του αγώνα της 22ας Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Έτσι μετά τον Ρομπέρτο, από τον οποίο ξεκινά η 11αδα στη θέση του τερματοφύλακα, την τετράδα της άμυνας αναμένεται να αποτελέσουν οι συνήθεις ύποπτοι Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουί και Μασουακού, χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη με τον Αυλωνίτη.

Στη μεσαία γραμμή, που αναμένεται να κρίνει πολλά για την έκβαση της αναμέτρησης, θα βρεθούν σίγουρα Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης και οι υπόλοιπες θέσεις παίζουν ανάμεσα σε Κασάμι, Τσόρι, Εντινγκά, Φουστέρ και Αφελάι. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν για άλλη μια φορά ο Μήτρογλου.

Να θυμίσουμε πως η αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Ιταλία, αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Σαλίνο, Σιόβα και Βούρο.


Γιουβέντους: Και άγχος και προβλήματα για τον Αλέγκρι

Στο απέναντι στρατόπεδο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός από το ότι γνωρίζει πως η νίκη είναι «υποχρεωτική» έχει και να διαχειριστεί τις απουσίες των Κάσερες, Ογκμπόνα και Ασαμόα. Για τους δύο τελευταίους πάντως όλα θα κριθούν σήμερα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

«Θα παίξουμε εναντίον μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, που νίκησε στην έδρα της κι εμάς, αλλά και την Ατλέτικο. Θα χρειαστούμε μεγάλη ένταση και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση» ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας.

Έτσι για το κέντρο της άμυνας ο Αλέγκρι, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, σκέφτεται να μεταθέσει τον Λιχτστάινερ. Όσο για την επίθεση δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο Τέβες με ανοιχτό το όνομα του παρτενέρ του καθώς ο τεχνικός της Γιουβέντους δεν έχει αποφασίσει για το ποιον από τους Μοράτα και Γιορέντε θα χρησιμοποιήσει.

Στην αποστολή της βέκια σινιόρα βρίσκονται οι: Μπουφόν, Ρομούλο, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Μοράτα, Τέβες, Κόμαν, Τζιοβίνκο, Γιορέντε, Μπονούτσι, Παντοϊν, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ, Λιχτστάινερ, Στοράρι, Ρουμπίνιο, Περέιρα, Ματιέλο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης