Τσακώθηκαν για τη φανέλα του Ζλάταν!

Τσακώθηκαν για τη φανέλα του Ζλάταν!

Απίστευτο κι όμως... γερμανικό. Παίκτες της Λειψίας τσακώθηκαν για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο φιλικό με την Παρί Σ.Ζ.!

Τσακώθηκαν για τη φανέλα του Ζλάταν!
Η παρουσία των μεγάλων αστεριών των πρωταθλητών Γαλλίας στη Λειψία της Γερμανίας για τη φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας (ανέβηκε φέτος στη Β' Γερμανίας) με τους Παριζιάνους, προκάλεσε το ενδιαφέρον 35 χιλ. και πλέον φιλάθλων που πήγαν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι. Εκείνος φυσικά που ξεχώριζε δεν ήταν άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό άσο μάλιστα να γίνεται η αιτία για γερμανικό... εμφύλιο! 

Ο «Ίμπρα» αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο πριν γίνει αλλαγή στην ανάπαυλα και κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός της Λειψίας, Ντάνιελ Φραν έσπευσε κοντά του για να πάρει τη φανέλα του. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς την ίδια στιγμή ο σταρ της Παρί έδειχνε με το χέρι του τον συμπαίκτη του Γερμανού, Τέρενς Μπόιντ μιας κι ο άλλοτε στράικερ της Ραπίντ είχε προλάβει να... καπαρώσει τη φανέλα του Ζλάταν, πριν την έναρξη του αγώνα!

Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα
εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης