O Μπέκαμ θέλει τον Ρονάλντο στο Μαιάμι

O Μπέκαμ θέλει τον Ρονάλντο στο Μαιάμι

Ο Άγγλος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, θεωρεί ότι μπορεί να φέρει τον Πορτογάλο στις ΗΠΑ, μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης

 O Μπέκαμ θέλει τον Ρονάλντο στο Μαιάμι
Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ο παλάιμαχος πλέον Άγγλος άσος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην σύσταση ποδοσφαιρικής ομάδας με έδρα το Μαιάμι των ΗΠΑ, η οποία και θα αγωνίζεται στο MLS.

O Mπέκαμ μάλιστα σκοπεύει να πραγματοποιήσει μερικές ηχηρές μεταγραφές, σκοπέυοντας να προσδώσει μεγαλύτερο κύρος σε αυτό του το εγχείρημα.

Κλείσιμο
Ένας από αυτούς του τους ''στόχους'' είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά όχι άμεσα. Ο CR7 δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2017, αλλά ο ''Μπέκς''
θεωρεί πως σε ηλικία 32 ετών, ο Πορτογάλος ενδεχομένως να αντιμετωπίσει θετικά την συγκεκριμένη προοπτική.

«Ο Μπεκς καταλαβαίνει πως η ύπαρξη μεγάλων ονομάτων στην ομάδα όταν εκείνη δημιουργηθεί, θα είναι ότι καλύτερο. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Ρονάλντο, τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ο Ρονάλντο αγαπά την Αμερική και ότι προσφέρει.

Δεν είναι μυστικό ότι έχει σκεφτεί να τελειώσει την καριέρα του εδώ, να ζήσει εδώ, οπότε μια τέτοια συμφωνία θα ήταν τέλεια για εκείνον"» δήλωσε στον ιστότοπο του Μαιάμι,miamiherald.com, άνθρωπος που βρισκεται κοντά στον Μπέκαμ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης