Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2 - 1

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2 - 1

Οι πρωταθλητές κέρδισαν παίζοντας αποφασιστικά και ουσιαστικά στο β' ημίχρονο - Μήτρογλου και Μανιάτης τα γκολ για τον Θρύλο, είχε προηγηθεί η Άρσεναλ με τον Ροζίτσκι από το πρώτο ημίχρονο

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2 - 1
Να δημιουργήσει παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τους κανονιέρηδες ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας που είναι προστάτιδα του πυροβολικού.

 

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μεγαλώσουν απέναντι στην αγγλική ομάδα, την οποία νίκησε στην τελευταία αγωνιστική και πέρυσι (3-1) και το 2009 (1-0).

Κλείσιμο
 

Παράλληλα με νίκη μπαίνει στο γκρουπ των ισχυρών του Γιουρόπα Λήγκ ως μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στον όμιλό τους ανεξαρτήτως του θα κάνουν οι ανταγωνιστές του στους άλλους ομίλους. Επίσης θα μπει στα ταμεία ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

Ο Ζαρντίμ το ξεκαθάρισε μιλώντας στη Nova ότι  «το Europa League είναι μια διοργάνωση στην οποία παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση. Θα εξαρτηθεί από ποιον αντίπαλο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που κατάφερε πέρυσι η ομάδα. Από εκεί και πέρα, γιατί όχι να προχωρήσουμε. Θα εξαρτηθεί και από τους αντιπάλους μας να προχωρήσουμε ένα βήμα περισσότερο.

 

Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Champions League, μια διοργάνωση τόσο μεγάλης σημασίας. Σε περίπτωση νίκης θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League, που μπορεί -αλλά μπορεί και όχι- να μας βοηθήσει στην κλήρωση. Μπροστά στους φιλάθλους μας θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα καλό παιχνίδι. Να τους δώσουμε τη χαρά, εντός έδρας, να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό αγώνα».

 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προχώρησε σε αλλαγές και ετοίμασε τελικά τα πλάνα του υπολογίζοντας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο λόγος που απέκλεισε από την αποστολή του αποψινού αγώνα τον Μοντέστο, για να πάρει «ανάσες».

 

Έτσι, παρατάσσει την ομάδα με τον Ντιακιτέ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τοροσίδη στο αριστερό και με μοναδικό προωθημένο τον Τζεμπούρ. Στον πάγκο τελικά θα μείνει ο Φουστέρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο, Τζεμπούρ.

 
H Άρσεναλ

 

Χωρίς αρκετούς από τους βασικούς της παίκτες θα παραταχθεί απόψε στο Γ.Καραϊσκάκης η Άρσεναλ  στο τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λήγκ.

 

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα κατεβάσει την ομάδα με σύστημα   4-2-3-1.

 

Ο Γάλλος προπονητής συμπεριέλαβε πέντε παίκτες από τους αναπληρωματικούς  και αρκετούς  από αυτούς που δεν υπολογίζει.

 

Η εξασφαλισμένη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επιτρέπει στον Αλσατό κόουτς να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει τους πρωτοκλασάτους παίκτες του και να δώσει ευκαιρίες   σε κάποιους άλλους .

 

Κάτω από τα δοκάρια των «κανονιέρηδων» θα βρεθεί ξανά ο Βόιτσιεχ Σέζνι. Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα αγωνιστούν οι:  Μιντ, Τζένκινσον, Σκιλασί, Βερμάελεν, Κοκλέν, Ράμσεϊ, Ροσίτσκι, Τσάμπερλεϊν, Ζερβίνιο, Σαμάκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης