Μαρινάκης προς παίκτες: «Σας πιστεύω»

Μαρινάκης προς παίκτες: «Σας πιστεύω»

Kατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονπελιέ

Μαρινάκης προς παίκτες: «Σας πιστεύω»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονπελιέ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε προεκτάσεις στην επιτυχία της ομάδας, κάτι που έκανε και με τις δηλώσεις του:
Κλείσιμο

 «Συγχαρητήρια, πετύχατε μία  μεγάλη νίκη, μία παλικαρίσια  νίκη, που την ήθελε όλος ο  κόσμος, όλοι μας. Αποδείξατε ποιοι  είστε. Από την αρχή έχω δείξει  την εμπιστοσύνη μου σε σας.  Σας πιστεύω. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί σε όλους αυτούς που μας πετούσαν λάσπη -και σε μας και σε σας- δώσατε τις απαντήσεις σας. Συνεχίζουμε, είμαστε σε καλό δρόμο, τα καλύτερα έρχονται», είπε ο Μαρινάκης, ο οποίος θα τους δώσει έξτρα πριμ 300.000, αν κερδίσουν και την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε  τις γνωστές δηλώσεις με αποδέκτες τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αλέξη Κούγια. Συνεργάτες του σχολίαζαν χθες: «Ο πρόεδρος είπε την αλήθεια, αυτό που συζητούν όλοι, ακόμη και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Για επενδύσεις μίλησε. Ποιοι έχουν βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο; Οταν αγαπάς το ποδόσφαιρο πρέπει να επενδύσεις, όχι να είσαι τσάμπα επενδυτής. Για σύστημα μίλησε κατονομάζοντας ΣΚΑΪ, Αλαφούζο και Κούγια, που πολεμάει με λάσπη τον Ολυμπιακό. Είναι σκουπίδια, όπως το είπε. Ο Ολυμπιακός κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη, όταν άλλοι αποτελούν δυσφήμιση για τη χώρα. Και για την ομάδα είπε ότι είναι γεμάτη νιάτα, ότι ο Ολυμπιακός έχει μέλλον, γι' αυτό θεωρεί ότι τα καλύτερα έρχονται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης