Ολυμπιακός: «Στη Σάλκε θα πάμε για το διπλό»

Ολυμπιακός: «Στη Σάλκε θα πάμε για το διπλό»

Ο κορυφαίος παίκτης της χθεσινής μεγάλης νίκης των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε ως στόχο τη νίκη και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

Ολυμπιακός: «Στη Σάλκε θα πάμε για το διπλό»
Ο κορυφαίος παίκτης της χθεσινής μεγάλης νίκης των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε ως στόχο τη νίκη και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά και τον κόσμο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ηρθαμε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε» και προσέθεσε:
Κλείσιμο

«Είδα πως κέρδισε η Σάλκε και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Μονπελιέ. Και μέσα στη Σάλκε θα πάμε να πάρουμε το "διπλό".  Θα παίξουμε με την ίδια τακτική για να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι το 1-0 δεν παίζαμε ποδόσφαιρο. Δεχόμασταν πίεση. Ο κόσμος ήταν και πάλι φανταστικός», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιάννης Μανιάτης από την πλευρά του στάθηκε στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν αυτό που ξέρουν και μπορούν μόλις έμειναν πίσω στο σκορ:   

«Ξυπνήσαμε ύστερα από το γκολ που  δεχθήκαμε. Φοβηθήκαμε λίγο στην αρχή. Επρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα. Μετά το γκολ πιέσαμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Είναι τρεις υπερπολύτιμοι  βαθμοί για τη συνέχεια. Μας δίνουν ελπίδες για τη συνέχεια και το κουράγιο για να συνεχίσουμε».

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης απέφυγε  να μιλήσει ανοιχτά για την  ανανέωση του συμβολαίου του αλλά δεν έκρυψε την περηφάνια του για το γεγονός ότι είναι ο μόνος παίκτης που ήταν παρών και στα τέσσερα «διπλά» του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 «Πιστεύω ότι θα κατανοήσω  τη σημασία αυτού του επιτεύγματος  όταν τελειώσω την καριέρα  μου. Αισθάνομαι χαρούμενος και  ευχαριστώ τον Θεό που μου  δίνει τη δύναμη να παίζω ποδόσφαιρο» και προσέθεσε:

 «Μέχρι το 1-0 ήμασταν αρνητικοί,  δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Πιστεύω ότι το γκολ μας ξύπνησε, το είδαμε εγωιστικά και πετύχαμε μια μεγάλη ανατροπή».

Για το αν χρωστούσε η τύχη στον Ολυμπιακό μία νίκη στην εκπνοή: «Δεν το βλέπω σαν δικαίωση. Παλέψαμε μέχρι το 94' και είχαμε την τύχη να βάλουμε το δεύτερο γκολ».

Για το γκολ που πέτυχε: «Εχουμε  ψηλούς παίκτες, έτυχε να είμαι εγώ  εκεί και να σκοράρω. Δεν κάθομαι  να σκεφτώ το γκολ και πώς το έβαλα, χαίρομαι μόνο για τη νίκη. Δεχθήκαμε  σκληρή κριτική για τις προηγούμενες εμφανίσεις, κάτι που είναι λογικό, αλλά με τη δουλειά βελτιωθήκαμε».

Για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του: «Εφυγαν κάποιοι παίκτες-βαρόμετρο  και ο Ολυμπιακός έπρεπε να ξαναχτιστεί  από την αρχή. Είναι δύσκολο  για όλους μας και κυρίως για  τον προπονητή. Χρειάζεται πίστωση  χρόνου, όπως κάθε προπονητής, δεν μπορεί σε 1-2 μήνες να τα κάνει όλα».

 

Οχι μόνο στη βαθμολογική σπουδαιότητα την χθεσινής νίκης, αλλά και στη  σημασία της για την ψυχολογία  των «ερυθρολεύκων» στάθηκε ο  Κοντρέρας.

«Σήμερα πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι  το πιο σημαντικό. Στο ψυχολογικό κομμάτι σημαίνει πάρα πολλά. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά οι τρεις βαθμοί μας ξαναβάζουν στο παιχνίδι, ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση» και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με άσχημο τρόπο. Ελπίζουμε να συμβεί για τελευταία φορά. Ετσι είναι η διοργάνωση, πρέπει να παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης