Επική ανατροπή από τον Θρύλο

Επική ανατροπή από τον Θρύλο

Ζαρντίμ: «Κερδίσαμε και επιμένουμε. Θέλουμε την πρόκριση» - Συγχαρητήρια από Μαρινάκη – «Στη Σάλκε θα πάμε για το διπλό» λένε οι παίκτες

Επική ανατροπή από τον Θρύλο
Επική ανατροπή για τον Ολυμπιακό μέσα στο Μονπελιέ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν, με μια πειστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο να «γυρίσουν» το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας, αλλά παράλληλα να δείξουν το ευρωπαϊκό τους πρόσωπο και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συνέχεια του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού ακόμα και στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε κάθε περίπτωση η νίκη στη Γαλλία ισοδυναμεί με «σφράγισμα» του εισιτηρίου για τη συμμετοχή στους ομίλους του Εuropa League, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δικαιούται να κοιτά ψηλότερα και να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος των πρωταθλητών, κόντρα στη Σάλκε και την Άρσεναλ.

Κλείσιμο
Το ματς κρίθηκε στην ψυχή που έβγαλε ο Θρύλος, και φυσικά στα γκολ, αρχικά του Τοροσίδη στο 73, που ισοφάρισε το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί η Μονπελιέ στο 49, με τον Σαρμπονιέ, σε μια φάση πάντως που ξεκίνησε με χέρι επιθετικού της Μονπελιέ. Το χρυσό γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Μήτρογλου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν στη Γαλλία την υποστήριξη περίπου 1.200 οπαδών τους και τελικώς κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, δηλαδή να επαναλάβουν την επιτυχία της τελευταίας τους επίσκεψης στη Γαλλία, της περσινής με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να πετύχουν ξανά το απόλυτο, πάλι κόντρα στους Γάλλους, αυτή τη φορά στο Καραϊσκάκης, σε δύο εβδομάδες από τώρα … Επική ανατροπή για τον Ολυμπιακό μέσα στο Μονπελιέ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέστειλε συγχαρητήρια στα μέλη της αποστολής για τη μεγάλη νίκη η οποία επιτρέπει στους Πειραιώτες να ελπίζουν σε κάτι καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος συνόδευε την αποστολή και του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ζαρντίμ: «Κερδίσαμε και επιμένουμε. Θέλουμε την πρόκριση»

Ο  Λεονάρντο Ζαρντίμ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού…

«Πριν το παιχνίδι λέγαμε ότι θέλουμε να νικήσουμε για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Κερδίσαμε και επιμένουμε… Θέλουμε την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ο οποίος σχολίασε για το ματς και την επιτυχία των παικτών του.

«Είναι μια νίκη πολύ σημαντική γιατί μετά από μια καλή εμφάνιση στην Αγγλία, στην οποία δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό, καταφέραμε σήμερα να κερδίσουμε τρεις βαθμούς. Η Μονπελιέ μπήκε με ένταση στο παιχνίδι. Στη συνέχεια αυτό φάνηκε ότι τους κόστισε», τόνισε ο Πορτογάλος.

Διαβάστε δηλώσεις των παικτών εδώ





szólj hozzá: MonOly12Go
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης