Ολυμπιακός: Ο Πασιένσια ανεβάζει ποσοστά για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Ο Πασιένσια ανεβάζει ποσοστά για τον πάγκο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, θα περιμένει μέχρι αύριο το μεσημέρι τους «δράκους». Φαίνεται όμως ως πιο πιθανό να μείνει ο Περέιρα.

Ολυμπιακός: Ο Πασιένσια ανεβάζει ποσοστά για τον πάγκο
Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο Μεγάλο Λιμάνι όσο αφορά το θέμα του προπονητή.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια ανεβάζει τα ποσοστά του.  Δεν έχει ομάδα, άρα  μπορεί να συζητήσει άνετα. Όμως περιμένει την Πόρτο. Ο χρόνος όμως τελειώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, θα περιμένει μέχρι αύριο το μεσημέρι τους «δράκους». Φαίνεται όμως ως πιο πιθανό να μείνει ο Περέιρα.

 

Κλείσιμο
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να περιμένει την Ισπανία. Ενα «ναι» για να προχωρήσει με κάποιον από όσους έχει ξεχωρίσει από την Πριμέρα. Αν υπάρξουν αρνήσεις από την Ισπανία, τότε, η αναμενόμενη εξέλιξη θα είναι να προχωρήσει με τον Πορτογάλο.

 

Από την Ισπανία, η πρώτη επιλογή ήταν ο Εμερι, αλλά έθεσε ως πρώτο στόχο την Αγγλία και τώρα προκύπτει και Σπαρτάκ, που του δίνει πολλά χρήματα. Οπως επίσης ψηλά στη λίστα είναι και οι δύο Μαρτίνεθ, της Λεβάντε και της Γουίγκαν.

 

Δύσκολες περιπτώσεις και χωρίς πολλές πιθανότητες είναι οι λύσεις των Καπαρός, Μανθάνο. Ο πρώτος γιατί είναι υποψήφιος για πάγκους όπως της Βαλένθια και της Σεβίλλης.

 

Στην Ισπανία, η αναζήτηση και οι επαφές έχουν φτάσει και στη δεύτερη κατηγορία. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Ολτρα, του προπονητή της Λα Κορούνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή και με τον μάνατζέρ του, από την οποία προκύπτει ότι είναι πιθανό να μείνει στην ομάδα.

 

Οι αριθμοί

 

 

-          Ένα εκατ., είναι περίπου το ποσό που θέλει να διαθέσει ο Ολυμπιακός. Κατά προτίμηση λιγότερα, για μία καλή περίπτωση μπορεί να ανέβει και πιο ψηλά.

 

-          Δύο εκατ. ζήτησαν από το ξεκίνημα κάποιοι Ισπανοί, αν και παίρνουν λιγότερα στην πατρίδα τους. Σε αυτή τη βάση δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.

 

Ο Ολυμπιακός θα εξετάσει και περιπτώσεις από τη Γαλλία και ήδη έχουν προταθεί οι Πιελ, Κομπουαρέ, ακόμη και ο πανάκριβος Ντεσάν. Πρώτη επιλογή όμως είναι πάντα η ισπανική λύση”

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης