ΑΕΚ: «Πλάνο για τη νέα χρονιά»

ΑΕΚ: «Πλάνο για τη νέα χρονιά»

Σίγουρος  ότι  η ΑΕΚ θα πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Νίκος Κωστένογλου, που ζήτησε  να ξεκινήσει ο σχεδιασμός από την πλευρά της διοίκησης...

ΑΕΚ: «Πλάνο για τη νέα χρονιά»
Σίγουρος  ότι  η ΑΕΚ θα πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Νίκος Κωστένογλου, που ζήτησε  να ξεκινήσει ο σχεδιασμός από την πλευρά της διοίκησης: «Το σημαντικό είναι να βρεθεί μία υγιής λύση, να δώσει ένα πλάνο για την επόμενη χρονιά. Ακόμα είμαστε τέλη Μαρτίου και δεν ξέρουμε σε ποιο κέντρο θα πάει η ΑΕΚ για προετοιμασία. Δεν ξέρουμε τι ομάδα θα έχουμε. Μπορεί να αλλάξει ο πρόεδρος ή ο προπονητής ακόμα. Θα πρέπει όλο αυτό να ξεκαθαρίσει. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πάρει την αδειοδότηση. Ναι μεν δεν πέφτουμε στη Β' Εθνική, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι η ΑΕΚ θα λειτουργήσει χωρίς μεταγραφές. Φανταστείτε να πέσει η ΑΕΚ βαθμολογικά του χρόνου».

Η ΑΕΚ εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της ιστορίας της  αφού μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει κλείσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες για να μπορέσει να φανεί συνεπής στην προθεσμία που έχει πάρει από την UEFA.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα υποσχέθηκε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα και αύριο θα συνεχιστούν οι πληρωμές που ξεκίνησαν την Παρασκευή. Όπως υπολογίζουν στην ΠΑΕ αναζητείται ακόμα περίπου 1,3 εκατομμύριο ευρώ, για να καλυφθούν υποχρεώσεις κυρίως προς πρώην παίκτες και Δημόσιο. H  μοναδική «πηγή» από την οποία μπορεί να προκύψει αυτό το ποσό είναι ο Σαουδάραβας Τούρκι Αλ Σουντάιρι. Την υπόθεση έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος, και περιμένουν όλοι  να έχει δοθεί λύση μέχρι αύριο, μια και την Τετάρτη έχει οριστεί γενική  συνέλευση.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης