Δεν επιστρέφει με την αποστολή ο Μέλμπεργκ

Δεν επιστρέφει με την αποστολή ο Μέλμπεργκ

Ο σέντερ μπακ των ερυθρόλευκων πρέπει να μείνει στη Μόσχα για μερικές ημέρες

Δεν επιστρέφει με την αποστολή ο Μέλμπεργκ
Καλύτερα είναι ο Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος έπαθε διάσειση στον νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν, όταν συγκρόσυθηκε με τον τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων Μπάλας Μέγερι.

Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός έπαθε διάσειση και απώλεια μνήμης, σοκάροντας αρχικά το ιατρικό τιμ. Ωστόσο, η κατάστασή του βελτιώθηκε, αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει και θα παραμείνει για μερικές ημέρες στην παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα.

Νωρίτερα το protothema.gr μετέδωσε τα εξής:
Κλείσιμο

Σε κατάσταση βαριάς αμνησίας έχει πέσει ο αμυντικός του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν!

Ο Μέλμπεργκ τραυματίστηκε, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγερι. Άθελά του, ο γκολκίπερ του Θρύλου χτύπησε τον Μέλμπεργκ.

Παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός αμυντικός έμεινε αρκετά λεπτά ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, θέλησε να συνεχίσει να αγωνίζεται και παρέμεινε στο παγωμένο γήπεδο της Ρούμπιν.

Στο ημίχρονο το ιατρικό team του Ολυμπιακού, αλλά και οι συμπαίκτες του Μέλμπεργκ, διαπίστωσαν ότι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί βαριά αμνησία και δεν θυμόταν το παραμικρό!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά τη σύγκρουσή του με τον Μέγερι, ο Μέλμπεργκ υπέστη διάσειση, η οποία εξελίχθηκε σε αμνησία, λόγω του γεγονότος ότι συνέχιζε να αγωνίζεται στο παγωμένο "Λουζνίκι" της Μόσχας!

video platform video management video solutions video player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης