Οι πρώτες δηλώσεις του Μόρις ως παίκτης του Ολυμπιακού: «Ο Μπαρτζώκας μού ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να μην ξαναγυρίσω στο ΝΒΑ»
O Mόντε Μόρις έφτασε στην Ελλάδα και έδειξε τη χαρά του που θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μόντε Μόρις πάτησε Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Κυριακής (9:10) και πλέον ετοιμάζεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Κατά την άφιξη του ο πρώην NBAer έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως έχει στο μυαλό του να μην ξαναγυρίσει στο ΝΒΑ.
«Είναι ένα μέρος που θέλω να είμαι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μού ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να έχω το ρόλο που είχα στους Νάγκετς, να είμαι floor general. Έχω στο μυαλό μου να παίξω εδώ και να μην ξαναγυρίσω στο NBA», είπε αρχικά.
«Θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Θα δώσω την ενέργειά μου και τα ηγετικά μου χαρακτηριστικά. Ξέρω τον Ναν, τον Μήτρου-Λονγκ. Λατρεύω να παίζω σε γεμάτα γήπεδα, με ενέργεια. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα εμπειρία στην καριέρα μου», σημείωσε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.