Με τους Αλμπάν Λαφόν και Πέδρο Τσιριβέγια να κάνουν θεραπεία, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (27/11, 22:00) με τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της league phase Europa League.
Ο Γάλλο-Ιβοριανός τερματοφύλακας υπέστη θλάση στο δικέφαλο, η οποία δεν είναι βαριάς μορφής, αλλά θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 15 ημέρες, την ώρα που ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από φλεγμονή στον αστράγαλο. Ο Τσιριβέγια δίνει μάχη με το χρόνο για να είναι στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα κόντρα στην αυστριακή ομάδα, ωστόσο αναμένεται να είναι εντάξει για το κυριακάτικο (30/11, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 12η αγωνιστική της Super League.
Στο μεταξύ, ατομικά γυμνάστηκαν οι Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες, ενώ θεραπεία έκανε και ο Κυριακόπουλος. Η προπόνηση άρχισε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.