ΑΕΚ: Στη Λεμεσό για τις βάσεις πρόκρισης στη League Phase του Conference League - Τα σχέδια του Νίκολιτς για τον Άρη Λεμεσού

ΑΕΚ: Στη Λεμεσό για τις βάσεις πρόκρισης στη League Phase του Conference League - Τα σχέδια του Νίκολιτς για τον Άρη Λεμεσού

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (7/8, 19:00 - Cosmote Sports 2 HD) τον Άρη Λεμεσού στο «Αλφαμέγα» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

ΑΕΚ: Στη Λεμεσό για τις βάσεις πρόκρισης στη League Phase του Conference League  - Τα σχέδια του Νίκολιτς για τον Άρη Λεμεσού
Η πορεία της ΑΕΚ με προορισμό τη League Phase του Conference League συνεχίζεται. Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα με την πρόκριση επί της Χάποελ Μπερ Σεβά και πλέον το επόμενο εμπόδιο του είναι ο Άρης Λεμεσού. Στο πρώτο «ραντεβού» του ζευγαριού για τον τρίτο προκριματικό γύρο οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Αλφαμέγα» το απόγευμα της Πέμπτης (7/8, 19:00 - Cosmote Sports 2 HD).

Η Ένωση, έχοντας τη στήριξη περίπου 2.500 - 3.000 Ενωσιτών, καλείται να βάλει βάσεις πρόκρισης στην Κύπρο ενόψει της ρεβάνς των δυο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια εβδομάδα από σήμερα (14.8, 21:00).

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα περάσει στα Play Offs του Conference League θα διεκδικήσει μια θέση στη League Phase της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού Άντερλεχτ - Σέριφ Τίρασπολ. Το πρώτο ματς του ζευγαριού που ενδιαφέρει την ΑΕΚ θα γίνει απόψε (7/8, 21:00) στις Βρυξέλλες.

Οι σκέψεις του Μάρκο Νίκολιτς


Ο Μάρκο Νίκολιτς δεδομένα δεν θα αλλάξει την τακτική προσέγγιση που τον οδήγησε στην πρόκριση επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Σε αυτό το πλαίσιο ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει την ΑΕΚ σε διάταξη 4-4-2, με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Ο Στρακόσα θα είναι στην εστία, με τους Μουκουντί - Ρέλβας στα στόπερ και τον Πήλιο να έχει προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Πένραϊς. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος λόγω αδιαθεσίας δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση. Εφόσον δηλώσει παρών δεδομένα θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ σε διαφορετικό ενδεχόμενο θα χρησιμοποιηθεί ποδοσφαιριστής που δεν είναι η φυσική του θέση, από τη στιγμή που ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι εκτός λίστας. Θυμίζουμε πως αυτό το ρόλο έχει υπηρετήσει πολλάκις επί ημερών Ματίας Αλμέιδα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Από εκεί και πέρα ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος θα είναι στο «6», στο ρόλο του deep - lying playmaker, στη βάση του ρόμβου. Προβάδισμα για εσωτερικοί μέσοι έχουν Περέιρα και Πινέδα, με τον Μεξικάνο να υπάρχει φυσικά και ο αστερίσκος για το δεξί άκρο της άμυνας. Στην επίθεση δεδομένα θα ξεκινήσει ο Ζίνι, με τους Κοϊτά, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς και Μαρίν να διεκδικούν τις θέσεις του δεύτερου επιθετικού και του επιτελικού μέσου.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με τον Άρη Λεμεσού


Κλείσιμο
Θυμίζουμε πως ο νεοαποκτηθέντας Λούκα Γιόβιτς αντικατέστησε τον Άντονι Μαρσιάλ στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως ο Σέρβος φορ δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Κύπρο. Από εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι Μόουζες Οντουμπάτζο - Νίκλας Ελίασον, ο τραυματίας Δημήτρης Καλοσκάμης και οι εκτός πλάνων Σίμος Μήτογλου - Νταμιάν Σιμάνσκι.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ:

Στρακόσα, Μπρινιόλι, Αγγελόπουλος, Μπαλαμώτης, Κολιμάτσης, Ρέλβας, Μουκουντί, Μάριν, Βίντα, Πενράις, Πήλιος, Ρότα, Κοσίδης, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Μάνταλος, Περέιρα, Πινέδα, Κοϊτά, Κουτέσα, Γιόβιτς, Πιερό, Ζίνι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης