Επιστολή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ

Επιστολή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ

Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο και τον Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στην οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τοποθετήσεις σχετικά με τα χρέη της Ομοσπονδίας. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης....

Επιστολή  Γκαγκάτση στην ΕΠΟ
Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο και τον Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στην οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τοποθετήσεις σχετικά με τα χρέη της Ομοσπονδίας. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.
 
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Από την αποχώρησή μου από την ΕΠΟ και εντεύθεν έγινε μια συστηματική προσπάθεια να εμφανιστεί ότι άφησα χρέη άλλοτε των 50 εκατ. ευρώ, άλλοτε των 48 εκατ. και άλλοτε των 45 εκατ. ευρώ. Σε γενικές συνελεύσεις αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του προέδρου όσο και των μελών του προεδρείου έγινε επανειλημμένη αναφορά σε πλασματικά στοιχεία, τα οποία σκοπό είχαν να εμφανίσουν πολλαπλάσιο το χρέος της ΕΠΟ σε σχέση με το πραγματικό. Να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι αποτελούσατε και επί δικής μου θητείας μέλη του Δ.Σ. και το οικονομικό επιτελείο παραμένει ίδιο. Μένω έκπληκτος από την προσπάθειά σας να εμφανίσετε εμένα ως "μαύρο πρόβατο" και εσείς να εμφανιστείτε ως εξυγιαντές των οικονομικών της ΕΠΟ».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκαγκάτσης ανέφερε: «Τα 26 εκατ. ευρώ ήταν οφειλόμενα από τη ΓΓΑ και αφορούσαν απαιτήσεις των ενώσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος που στη γενική συνέλευση του Ιουνίου του 2010 το οφειλόμενο ποσό προς τις ΕΠΣ διεγράφη και ως εκ θαύματος, εν μια νυκτί, μειώθηκε στα 20 εκατ. ευρώ, ποσό που επίσης είναι υπό συζήτηση. Θα πρέπει να σταματήσει η διαστρέβλωση της αλήθειας. Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια και όταν συστηματικά τα υπερβαίνουμε, υπάρχουν κι άλλοι μηχανισμοί προστασίας της τιμής και προσωπικότητας ενός εκάστου εξ ημών».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης