Απογοήτευση στον ΠΑΟ, το… βιολί του ο Τσάκας

Απογοήτευση στον ΠΑΟ, το… βιολί του ο Τσάκας

Σχεδόν βέβαιοι στην ΠΑΕ ότι …λεφτά δεν υπάρχουν, ενώ ο φερόμενος ως συνεργάτης του Αλ Σαούντ επιμένει ότι “μετά τις 20.00 θα τα ανακοινώσουμε όλα”...

Απογοήτευση στον ΠΑΟ, το… βιολί του ο Τσάκας
Απογοητευμένοι και σχεδόν βέβαιοι ότι ο Βλάσης Τσάκας δεν θα προσκομίσει  τα απαραίτητα έγγραφα και το φάκελο στους δικηγόρους του Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη εμφανίζονται κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρώτα τα χρήματα θα εμφανίζονταν στις 14:00, μετά στις 15:00, η απογευματινή… ενημέρωση από τον Βλάση Τσάκα έκανε  λόγο για μετά τις 20:00 και τώρα θα καθυστερήσει και άλλο, αφού οι δικηγόροι βρίσκονται στο Λονδίνο και προσπαθούν να πάρουν την εγγυητική:

 «Όλα πάνε καλά, μετά τις 20:00 θα τα ανακοινώσουμε όλα», είπε ο συνεργάτης του Σαουδάραβα πρίγκιπα και προσέθεσε: «Όποιος λέει ότι υπάρχει άλλος πρίγκιπας και όχι ο Αλ Σαούντ, παίρνει ληγμένα»!

Κλείσιμο
Καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι θα πρέπει όλοι να περιμένουν κι άλλο μετά τη νέα παράταση που δίνει ο Τσάκας, ο οποίος τονίζει: «Tώρα γίνονται οι διεργασίες στην τράπεζα, όλα πάνε καλά και θέλουμε λίγη ακόμη υπομονή». Η ερώτηση των φίλων του «τριφυλλιού» είναι «ως πότε;», αλλά αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να το απαντήσει.

«Απορώ με τον ντόρο που έγινε. Απορώ και με τον εκνευρισμό του Τζίγκερ που γράφτηκε πως υπάρχει, αφού πρόκειται για μια τυπική καθυστέρηση», είπε στο www.sport-fm.gr ο Βλάσης Τσάκας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης