Στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού στην δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα ζήτησε ο Εβάν Φουρνιέ.
Ο Γάλλος που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον τελευταίο καιρό λίγες ώρες μετά από την ήττα από τη Μονακό στη Euroleague, που είναι η 3η σερί για τον Ολυμπιακό, ζήτησε δημόσια στήριξη.
«Περνάμε μία δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε την αγάπη και την στήριξή σας περισσότερο από ποτέ!! Προχωράμε», έγραψε στο Twitter.
We re going thru a tough stretch right now. Gonna need your love and support more than ever!! #WeMove ❤️🤍
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς