Σλοτ σε Όλιβερ: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα σε θεωρήσω γαμ@@@@ υπεύθυνο»

Σλοτ σε Όλιβερ: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα σε θεωρήσω γαμ@@@@ υπεύθυνο»

Την ατάκα που οδήγησε στην αποβολή του Σλοτ στο φινάλε του Έβερτον - Λίβερπουλ έφεραν στο φως τα αγγλικά ΜΜΕ, κατά τη χειραψία του Ολλανδού με τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ

Σλοτ σε Όλιβερ: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα σε θεωρήσω γαμ@@@@ υπεύθυνο»
Ο Άρνε Σλοτ είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές μακριά από τον πάγκο της Λίβερπουλ για μια... κουβέντα που μοιράστηκε με τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, στο φινάλε του αγώνα με την Έβερτον και λίγες μέρες αργότερα τα αγγλικά ΜΜΕ φέρνουν στην επιφάνεια τον... εκρηκτικό διάλογο μεταξύ των δυο ανδρών που οδήγησε στην αποβολή του.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», μια ανεξάρτητη Επιτροπή της FA κατέληξε πως ο Ολλανδός επιτέθηκε φραστικά στον Όλιβερ τη στιγμή της χειραψίας τους λέγοντας πως «αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα σε θεωρήσω γαμ@@@@ υπεύθυνο».

Από την πλευρά του ο Σλοτ υποστηρίζει πως ήταν πολύ πιο κόσμιος στη συμπεριφορά του απέναντι στον Όλιβερ, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο του είπε πως «αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα έχω εσένα να ευχαριστήσω».

Πριν από τον επίμαχο διάλογο πάντως ο προπονητής της Λίβερπουλ φέρεται να είχε επιτεθεί και προηγουμένως στον Όλιβερ, λέγοντάς του πως «έχεις δώσει όλα τα γαμ@@@@ σφυρίγματα στην Έβερτον», ενώ συνέχισε σε ειρωνικό ύφος: «ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος με την απόδοσή σου». Παράλληλα το δημοσίευμα προσθέτει πως ο Σλοτ είχε να πει μερικά λόγια και προς τον βοηθό της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας την εμφάνισή του ως μια «γαμ@@@ ντροπή».

Ο Ολλανδός πάντως φέρεται να απολογήθηκε αργότερα στην ομάδα διαιτησίας πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ δημόσια αρκέστηκε λέγοντας ότι: «Νομίζω ότι αυτό που συνέβη με τις καθυστερήσεις, τα πέντε δηλαδή επιπλέον λεπτά που κατέληξαν να είναι οκτώ, επηρέασαν πολλά και τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν. Αν είχα την ευκαιρία, θα έπραττα αλλιώς. Ελπίζω να αντιδράσω διαφορετικά την επόμενη φορά.
Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βανς χλευάζει τα σχέδια της Βρετανίας για ειρήνη στην Ουκρανία - «Τυχαία χώρα, δεν έχει πολεμήσει εδώ και 30-40 χρόνια»

Το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια - Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, με δάκρυα τον αποχαιρέτησαν τα παιδιά του

Νέα επικοινωνία Μητσοτάκη με Ζελένσκι - Στο τραπέζι η ενίσχυση της άμυνας Ευρώπης και Ουκρανίας, αναγκαία η αμερικανική στήριξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης