Ο Έλληνας σταρ όπως και κάθε παίκτης των «ελαφιών» με κλειστό συμβόλαιο θα λάβει κάτι παραπάνω από 510.000 δολάρια ως έπαθλο για την κατάκτηση του NBA Cup.
Ο Γιάννης μίλησε μετά το τέλος και πέταξε μια φοβερή ατάκα για το έπαθλο: «Μόλις παντρεύτηκα, πρέπει να πάρω στη σύζυγό μου ένα δώρο, είναι Χριστούγεννα. Έχω επίσης τρία παιδιά, πρέπει να πάω για τα ψώνια των Χριστουγέννων. Τα λεφτά έχουν ήδη φύγει. Πήρα τα λεφτά σήμερα και τα λεφτά έχουν ήδη φύγει», ανέφερε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.