Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ στο «Etihad» για την 5η αγωνιστική του League Phase του Champions League, βιώνοντας μια πρωτόγνωρη ανάγκη για νίκη μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο Καταλανός τεχνικός δεν σταματά να απαντά ερωτήσεις έπειτα από την «τεσσάρα» από την Τότεναμ αναφορικά με τα αίτια πίσω από τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας του, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία τον αντίκτυπο που είχαν οι τραυματισμοί και οι συνεχείς απουσίες καθοριστικών παικτών στους Πολίτες.
Μιλώντας στο ολλανδικό «Ziggo Sport» ενόψει της αναμέτρησης με τη Φέγενορντ, ο Πεπ ζήτησε απλά τους παίκτες του πίσω προκειμένου να παρουσιάσει την κανονική βερσιόν της Σίτι που όλοι ξέραμε, εκείνη που άρχισε τη φετινή σεζόν με το πόδι στο γκάζι και με απολογισμό 12-2-0 πριν το «ξεφούσκωμα» του τελευταίου μήνα.
«Δώστε μου πίσω τους παίκτες μου και θα δούμε! Είναι δύσκολο όταν παίζεις χωρίς τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, δύο αμυντικούς μέσους, τον Ρόδρι που είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και τρεις εξτρέμ. Δώστε μου απλά τους παίκτες μου πίσω και θα δείτε την πραγματική Μάντσεστερ Σίτι!»
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.