Για τη Μονακό: «Τα play-off είναι μία ρεαλιστική προσδοκία, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, Το Final Four θα είναι ένα βήμα μπροστά από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν καλή».
Για τα φαβορί της Euroleague: «Ο κόσμος λέει πως είναι οι ομάδες που επένδυσαν τα περισσότερα. Κάποιες ομάδες έχουν εξωπραγματικά μπάτζετ. Θα έλεγα τις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και εμείς. Μπορούμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί.
Δεν υποτιμάω κανέναν, νομίζω και η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψουν για το Final Four με βάση τη δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι».
Για το Βελιγράδι: «Οι καλύτερες ατμόσφαιρες είναι στο Βελιγράδι, είτε για τον Ερυθρό Αστέρα είτε για τη Παρτιζάν. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί. Είναι παντού δύσκολο αλλά ειδικά στο Βελιγράδι. Ανυπομονώ να είμαι μέρος του και ελπίζω να φύγουμε νικητές».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.