Παναθηναϊκός: Με Άγιαξ στον 3ο προκριματικό του Europa League αν αποκλείσει τη Μπότεφ - Με Ζρίνσκι ή Μπράβο στο Conference αν αποκλειστεί
Με τους Ολλανδούς ή την Βοϊβοϊντίνα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟ αν προκριθεί της Μπότεβ Πλόβντιβ - Αν αποκλειστεί υποβιβάζεται στο Conference League και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία)-Μπράβο (Σλοβενία)
Ο Παναθηναϊκόςγνωρίζει πλέον το επόμενο «εμπόδιο» του για τη League Phase του Europa League.
Εάν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κάνει το... καθήκον της και αφήσει εκτός την κυπελλούχο Βουλγαρίας Μπότεβ Πλόβντιβ τότε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Άγιαξ - Βοϊβοντίνα.
Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στις 15 του ίδιου μήνα.
Θυμίζουμε πως στο ενδεχόμενο που το Τριφύλλι δεν καταφέρει να περάσει την Μπότεβ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στον Γ' προκριματικό του Conference League κι από σήμερα έμαθε τον πιθανό αντίπαλο του. Κι η αλήθεια είναι ότι εδώ του χαμογέλασε η τύχη καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία)-Μπράβο (Σλοβενία).
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.