Εμπαπέ: Ο Γάλλος αγοράζει την έπαυλη του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη, γράφουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης

Εμπαπέ: Ο Γάλλος αγοράζει την έπαυλη του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη, γράφουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης

Πρόσφατο ρεπορτάζ από το ισπανικό «Vozpopuli» φουντώνει εκ νέου τα σενάρια περί συμφωνίας του Γάλλου σταρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης

mbape
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ενημερώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο την Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με πολλά Μέσα σε Ισπανία και Γαλλία να τονίζουν πως ο 24χρονος παράλληλα έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα πρόσφατο ρεπορτάζ από το ισπανικό «Vozpopuli» έρχεται να φουντώσει αυτά τα σενάρια, καθώς αποκαλύπτει πως ο Γάλλος σκοπεύει να γίνει κάτοικος Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Εμπαπέ επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί και άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, για την αγορά την έπαυλής του στην ισπανική πρωτεύουσα αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα δεν έγινε ως είθισται μέσω τρίτων προσώπων αλλά μεταξύ των παικτών, με τις δυο πλευρές τελικά να δίνουν τα χέρια για την έπαυλη την προηγούμενη εβδομάδα. «Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μάθαμε ότι η συμφωνία είχε κλείσει μεταξύ των παικτών» δήλωσε ο Γκονθάλο Λόπεθ Φαν Νταμ, διευθυντής εταιρείας που ειδικεύεται στην πώληση αποκλειστικών κατοικιών στη Μαδρίτη και μια από τις πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το «Vozpopuli».

Το Μέσο προσθέτει πως η ολοκλήρωση της αγοράς και σε νομικό πλαίσιο θα εξαρτηθεί και από την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γάλλου στη Ρεάλ, η οποία για πολλά Μέσα στην Ιβηρική θεωρείται δεδομένη.

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

50χρονος έστειλε 180 απειλητικά SMS στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας της» είπε στο δικαστήριο

Οι 25 εκλεκτές παρθένες του Κιμ Γιονγκ Ουν - Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο - Δείτε πως ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης