Νέα επιστολή του Άρη στην ΚΕΔ - Ζητά Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του στα playoffs

Νέα επιστολή του Άρη στην ΚΕΔ - Ζητά Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του στα playoffs

Θυμίζουμε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ στα playoffs επιλέχθησαν Έλληνες 

karypidis1
Για μία ακόμη φορά στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τρίτη συνολικά η ΠΑΕ Άρης με νέα σημερινή (19/4) της επιστολή της προς την ΚΕΔ ζήτησε την παρουσία Ελλήνων διαιτητών μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που συνέβη για το μεθαυριανό (21/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον ορισμό του Βεργέτη και είχε υπάρξει και την περασμένη Κυριακή (14/4) με τον ορισμό του Μανούχου κόντρα στην Ένωση στην OPAP Arena.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα συμβεί κάτι ανάλογο και τη Δευτέρα (22/04) στο ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης (24/4) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Ζήτησε ξανά Έλληνες διαιτητές
Η πρώτη φορά που η ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει την παρουσία μόνο Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της ήταν τον Ιανουάριο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε ένα παιχνίδι όπου διαιτητής ήταν ο Δανοϊρανός Κρογκ και η ένσταση στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε να κάνει βασικά με το πέναλτι που είχε δώσει υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Κλείσιμο
Η δεύτερη ήταν στην διάρκεια των playoffs όταν και επανέλαβε το αίτημα ορισμού μόνο Ελλήνων διαιτητών στους αγώνες της για τα playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Αιτία τη φορά αυτή τα παράπονα που είχε από τον Σκοπιανό Αλεξάνταρ Στάβρεφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τη στάση της αυτή η ΠΑΕ Άρης για τρίτη φορά δείχνει την εμπιστοσύνη της στους Έλληνες διαιτητές σε αντίθεση με τους ξένους που επιλέγονται να σφυρίξουν τα παιχνίδια της.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως και μετά την πρώτη της επιστολή και λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική είχε οριστεί ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ.

Και τότε και παρά την κακή εμφάνιση της ομάδας του Άκη Μάντζιου όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και λίγες οι φορές που εκφράστηκαν παράπονα από τον πάγκο της ομάδας για τα σγυρίγματά του.

Πλέον το ερώτημα για το τρίτο ανάλογο αίτημα προς την ΚΕΔ από την ΠΑΕ Άρης είναι αν θα εισακουστεί.

Και όχι μόνο εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί του Κυριακάτικου και πάλι εντός έδρας τη φορά αυτή με τον Ολυμπιακό της προσεχούς Τετάρτης (24/4) αλλά για το παιχνίδι της χρονιάς που έχει μπροστά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος  με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και το αν θα επιλεγεί Έλληνας και όχι ξένος διαιτητής.

πηγη: monobala.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης