Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, ρυθμιστές για την 11άδα οι Γιόβετιτς και Μασούρας

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, ρυθμιστές για την 11άδα οι Γιόβετιτς και Μασούρας

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σχετικά με την 11άδα του πρώτου ματς

jovetic
Στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε που τελείωσε με 3-2 υπέρ των Πειραιωτών ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε την 11άδα του με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά, τους Τσικίνιο, Εσε στον άξονα, τους Μασούρα, Φορτούνη στα άκρα και τον Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Καμπί. Τώρα σίγουρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα κάνει στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Μία εκδοχή που υφίσταται και παραμένει στην πρώτη γραμμή είναι αυτή με βασικό τον Γιόβετιτς. Αυτό σημαίνει πώς ο Μαυροβούνιος θα είναι ξανά καταλυτικός για τον καταρτισμό της βασικής 11άδας, όπως αυτό ισχύει και για τον Μασούρα. Και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπορεί να αποδειχθεί ρυθμιστής της 11άδας του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη.

Εφόσον επιλεγεί ο Γιόβετιτς τότε αυτό πρακτικά θα σημαίνει πώς ο έμπειρος φορ θα είναι μαζί με τους Φορτούνη - Ποντένσε η τριάδα πίσω από τον Ελ Καμπί. Τώρα από τη μέση και πίσω; Τα φαβορί είναι οι Τζολάκης, Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο, Ροντινέι, Εσε και Τσικίνιο.

Άρα μία 11άδα ως εξής: Τζολάκης - Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι - Εσε και Τσικίνιο - Γιόβετιτς, Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Προφανώς βέβαια υποψήφιος για βασικός είναι και ο Ορτα. Ο Βάσκος γενικά δεν διαφαίνεται πώς θα κάνει πολλές αλλαγές και εάν κατεβάσει το παραπάνω αγωνιστικό μοντέλο οι διαφοροποιήσεις θα είναι 2 τον αριθμό: ήτοι βασικοί οι Ντόι και Ποντένσε σχετικά με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πώς στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη είναι οι: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος και Κουτσίδης.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης