Ο ένας το σκέφτηκε, ο άλλος απέτυχε, ο τρίτος τα κατάφερε - Το... τρελό ψαλιδάκι που «έκοψε» τη φόρα της Μπρόντμπι - Δείτε βίντεο

Ο ένας το σκέφτηκε, ο άλλος απέτυχε, ο τρίτος τα κατάφερε - Το... τρελό ψαλιδάκι που «έκοψε» τη φόρα της Μπρόντμπι - Δείτε βίντεο

Μετά από μια σκέψη και μια κακή εκτέλεση, η μπάλα μπήκε τελικά στα δίχτυα

bronby-silkeborg
Ολοταχώς για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα πλέι οφ που θα κρίνουν την πρωταθλήτρια Δανίας πήγαινε η Μπρόντμπι, που δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη Σίλκεμπορ αλλά κρατούσε για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα που απέκτησε στο 55ο λεπτό.

Η πρωτοπόρος της Superliga, μιας και ο βαθμός του 1-1 ήταν αρκετός για να την κρατήσει πάνω από τη Μίντιλαντ στην ισοβαθμία, χαλάρωσε αρκετά κόντρα στην τελευταία του ομίλου του πρωταθλητή και εν τέλει δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα αυτό ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο.

Σε μια επίθεση από τα αριστερά η μπάλα πήρε ύψος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων για να καταλήξει στον Όλιβερ Σόνε και από εκεί στα δίχτυα μετά από ψαλιδάκι του, που ήταν το... τρίτο στην ίδια φάση μετά την αποτυχημένη σκέψη του Αλεξάντερ Λιντ να φτάσει στη μπάλα κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά και την αποτυχημένη απόπειρα του Τόνι Άνταμσεν να χτυπήσει πιο πειστικά τη μπάλα και να της δώσει πορεία προς το τέρμα.

Βέβαια τυχερός ήταν και ο Περουβιανο-Δανός σκόρερ, που ναι μεν έκανε το γυριστό, αλλά είδε τη μπάλα να αλλάζει αισθητά πορεία πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Δείτε την απίστευτη φάση:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα

Η ολική έκλειψη ηλίου που μάγεψε τις ΗΠΑ: Οι μαζικοί γάμοι, οι παράξενες αντιδράσεις ζώων και οι θεαματικές εικόνες

H Μπιάνκα Σενσόρι ξεπέρασε τον εαυτό της: Φόρεσε χωρίς εσώρουχα ένα διαφανές φόρεμα από λάτεξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης