Σλούκας: Ο Παναθηναϊκός αξίζει 100% την 2η θέση, έχουμε προσωπικότητες και πολύ ταλέντο - Βίντεο

Σλούκας: Ο Παναθηναϊκός αξίζει 100% την 2η θέση, έχουμε προσωπικότητες και πολύ ταλέντο - Βίντεο

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για την σπουδαία νίκη στο Μόναχο, τον κόσμο και το βάθος του ρόστερ 

sloykas
Ο Κώστας Σλούκας ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού AKTOR. 

Ο αρχηγός συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν η οποία έδωσε στην ομάδα του ουσιαστικά την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. 

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάζεται από κόσμο & δημοσιογράφους, πάμε να καπαρώσουμε τη 2η θέση»


Κλείσιμο
Ο διεθνής γκαρντ που "διψάει" για επιτυχίες με τη νέα του ομάδα  μίλησε στον “Amerikanos24” για το παιχνίδι, τον κόσμο και το βάθος στο ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα 

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν μια αγχωτική νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική για μας. Η Μπάγερν δεν είχε πολλές πιθανότητες από ότι ξέραμε και έπαιζε για το γόητρο της, κάτι που την έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0cikzusvft5)


Για εμάς υπήρχε το άγχος και το “πρέπει”, όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας (σ.σ. με την Άλμπα). Ελπίζω να είναι κατάμεστο το ΟΑΚΑ για να καταφέρουμε να καπαρώσουμε τη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι την αξίζουμε 100% με την πορεία που είχαμε ειδικά στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα και είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος αν αναλογιστούμε ο Παναθηναϊκός πέρυσι και πρόπερσι σε ποια κατάσταση βρισκόταν.

Να είστε σίγουροι η ομάδα δεν επηρεάζεται ούτε από κόσμο, ούτε από δημοσιογράφους, ούτε από κανέναν! Η ομάδα κάνει τη δουλειά της όπως βλέπετε και κρατάει χαμηλά την μπάλα. Οι παίχτες προπονούνται πάρα πολύ καλά, έχουνε το υψηλότερο κίνητρο, γνωρίζουν που αγωνίζονται και όπως είδαμε σήμερα έδωσαν απαντήσεις όλοι.

Και ο Λούκα, ο οποίος είναι πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και ο Χουάντσο ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι. Ο “Παπ” ήταν εξαιρετικός μπροστά και πίσω. Έδωσε πολλές βοήθειες και πολλές μάχες γιατί η Μπάγερν είχε πολύ ψηλά σχήματα και όπως είδατε η ομάδα είναι ενωμένη και προχωράει για να παλέψει στο τελευταίο παιχνίδι και να καπαρώσει τη δεύτερη θέση».

Για τον κόσμο του ΠΑΟ: «Ο κόσμος είναι πάρα πολύ διψασμένος. Έχει να το δει αυτό πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του να είναι στην ελίτ. Είμαστε σε καλό στάδιο. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Πραγματικά το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Όντως νιώθαμε ότι παίζαμε εντός έδρας. Από εδώ και πέρα για εμάς ξεκινάει η χρονιά, αρχής γενομένης με το πρωτάθλημα και από κει και πέρα το παιχνίδι με την Άλμπα που σφραγίζει τη δεύτερη θέση για εμάς σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Για να δούμε ποιον αντίπαλο θα έχουμε πρώτα ο Θεός με πλεονέκτημα έδρας».

Για το ρόστερ: «Η ομάδα διαθέτει πάρα πολλές προσωπικότητες, έχει πολύ καλούς παίκτες και ταλέντο. Για αυτό το λόγο τερματίζει πρώτα ο Θεός, κερδίζοντας την Άλμπα στην έδρα μας, στη δεύτερη θέση. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πολύ μεγάλο και σπουδαίο κατόρθωμα. Η ομάδα όπως είπα, δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες, είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: Πάντα στεκόσουν απέναντι στον Ερντογάν - Χάρη στην ισχυρή ελληνική κυβέρνηση, κανένας δεν εκβιάζει την ΕΕ

Ντάνι Άλβες: Επιβιώνω παντού, λέει μετά τη φυλακή για τον βιασμό - Dolce vita με το ακριβότερο κρέας στον κόσμο

Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Διασωληνωμένος 74χρονος με εγκαύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης