Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας - Στην Εθνική Ιρλανδίας τον στέλνει η Mirror

Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας - Στην Εθνική Ιρλανδίας τον στέλνει η Mirror

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με την ΕΠΟ λήγει στις 31/3 - To φιλικό με την Γερμανία και οι εκλογές του Ιουνίου στην ομοσπονδία

pogiet
Το παιχνίδι με την Γεωργία στην Τιφλίδα που έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Ελλάδας για πρόκριση στο Euro 2024 φαίνεται πως ήταν και το τελευταίο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. 

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με την ΕΠΟ λήγει στις 31 Μαρτίου αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και στην ομοσπονδία δεν πιστεύουν ότι είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει στο δρόμο για το Μουντιάλ των ΗΠΑ το 2026. 

Ο Πογιέτ ταξίδεψε στην Τιφλίδα γνωρίζοντας ότι σε πέντε ημέρες έληγε το συμβόλαιό του και δεν είχε γίνει καμία κουβέντα ανανέωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος είχε δηλώσει πριν από μήνες: «Η ομάδα να προκριθεί και να μην είναι στο Euro ο Πογιέτ; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Τέτοιες τοποθετήσεις τις ακούω μόνο για να γελάσουμε, ως ανέκδοτο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό». 



Η ομάδα όμως δεν προκρίθηκε στο Euro 2024 αφού αποκλείστηκε από την Γεωργία και μοιάζει πλέον πολύ δύσκολο να υπάρξει ανανέωση στον Πογιέτ με τον οποίο οι σχέσεις της ΕΠΟ διαταράχθηκαν μετά την καταγγελία από τον... απλήρωτο βοηθό του. 

«Θέλω να σας ενημερώσω για κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα» είχε πει τον Νοέμβριο ο Πογιέτ. 

Ο 56χρονος Γκουστάβο Πογέτ  βρίσκεται στην Εθνική  από το 2022 κάθησε στον πάγκο της σε 21 αγώνες, έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. 

Η ΕΠΟ όπως όλα δείχνουν θα πάει σε μια λύση υπηρεσιακού προπονητή στο φιλικό της 7ης Ιουνίου με την Γερμανία και η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου θα αποφασίσει για το θέμα. 

Παράλληλα  ιρλανδική Mirror αναφέρει για άλλη μια φορά ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας. Το φλερτ του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ με την Ιρλανδία ξεκίνησε από τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro και φαίνεται θα έχουμε... γάμο. 

Ταυτόχρονα όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, δεύτερο φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας δίνεται ο υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Στίφεν Κένι, Τζον Ο'Σέι, ενώ τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Βίλι Σανιόλ, τεχνικός της Γεωργίας.




Ειδήσεις σήμερα:

«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη από τον Κολωνό

Χειροπέδες σε 4 άνδρες που άνοιγαν σπίτια στα βόρεια προάστια - Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη με πυροβολισμό


Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί με αφανισμό σχεδόν 8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη Βρετανία, σύμφωνα με έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης