Ντου και ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Τραπεζούντα - Οπαδοί της Τράμπζονσπορ επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ - Βίντεο

Ντου και ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Τραπεζούντα - Οπαδοί της Τράμπζονσπορ επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ - Βίντεο

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Τράμπζονσπορ αλλά οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο για να διακόψουν τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων - Έριξαν ξύλο και οι παίκτες της Φενέρ

football-arthrou_2
Ξύλο και των... γονέων στην Τουρκία και σε παιχνίδι της Φενέρ με την Τράμπζονσπορ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League κέρδισε 3-2 στην Τραπεζούντα την ομάδα στην οποία έπαιζαν οι Μπακασέτας, Σιώπης και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή και την Γαλατά! 

Trabzonspor Fenerbahçe Maçında Taraftar Sahaya İndi! Maç Sonu İstenmeyen Görüntüler

Κλείσιμο


Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Φενέρ έστησαν πάρτι στο γήπεδο το οποίο όμως διέκοψαν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ. Οι τελευταία έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πόλης. 



Οι παίκτες της Φενέρ αντέδρασαν και το ξύλο έπεσε... βροχή! Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ έριξε στο γρασίδι οπαδό και άρχισε να τον γροθονκοπεί ενώ και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού. Από χούλιγκανς χτυπήθηκε ο τερματοφύλακας της Φενέρ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. O Μίτσι Μπατσουαγί επιχείρησε εναέρια στριφογυριστή κλωτσιά σε οπαδό. 

Το ξύλο συνεχίστηκε και στη φυσούνα! Οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, κοντάρια, λοστούς ακόμη και καδρόνια. Τα επεισόδια σταμάτησαν αφού μπήκαν στα αποδυτήρια οι παίκτες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. 

Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και έληξε μετά από 14 λεπτά καθυστερήσεων.  

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια δήλωσε για τα θλιβερά επειδόσια: «Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη σήμερα το βράδυ, ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ταυτοποίησης των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα.

Ο αθλητισμός είναι, πρώτα απ' όλα, αθλητικό πνεύμα. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό να εκδηλώνεται βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις.»

Ειδήσεις σήμερα:

Με τετ α τετ Μητσοτάκη-αλ Σίσι ξεκινούν οι συζητήσεις των Ευρωπαίων στο Κάιρο: Πώς θα μοιραστούν τα €7,4 δισ.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση Όλιβερ, λένε οι δικηγόροι των φιλοζωικών

Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» - Αντιδράσεις στην Τουρκία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης