Stoiximan Basket League, Προμηθέας-Κολοσσός 84-79: Διπλή ανατροπή και νίκη τετράδας στην παράταση - Βίντεο

Stoiximan Basket League, Προμηθέας-Κολοσσός 84-79: Διπλή ανατροπή και νίκη τετράδας στην παράταση - Βίντεο

Οι Πατρινοί παρότι έχασαν διαφορά 20 πόντων, κατάφεραν να επιστρέψουν από το -9 του 36', έστειλαν το παιχνίδι στο εξτρά πεντάλεπτο και εκεί επικράτησαν με 84-79

promitheas_kolosos
O Προμηθέας νίκησε στην παράταση, στην Πάτρα, τον Κολοσσό και εξασφάλισε και μαθηματικά την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου.

Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Ρόδο, έτσι και στην Πάτρα χρειάστηκε η παράταση ώστε να κριθεί ο νικητής ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Κολοσσό H Hotels Collection. Οι Πατρινοί παρότι έχασαν διαφορά 20 πόντων, κατάφεραν να επιστρέψουν από το -9 του 36', έστειλαν το παιχνίδι στο εξτρά πεντάλεπτο και εκεί επικράτησαν με 84-79.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czvb44cxxlz5)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czvaroe3ahx5)


Με αυτή τη νίκη ο Προμηθέα εξασφάλισε και μαθηματικά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο και εν όψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Κολοσσός H Hotels Collection υποχώρησε στο 8-13 και έχασε την ευκαιρία να κάνει μεγάλο βήμα για την εξάδα. Οι Ροδίτες παραμένουν σε τροχιά έκτης θέσης και όλα θα κριθούν και για τους ίδιους στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Για τον Προμηθέα που τελείωσε το παιχνίδι με 12/47 τρίποντα, ο Ρέινολντς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ακι εκείνος που με τα δικά του τρίποντα έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Χέιλ είχε 15 πόντους με 5/14 σουτ και ο Κάουαν 11 πόντους με 3/11 σουτ. Ο Κόνιαρης είχε κι εκείνος 11 πόντους με 2/3 βολές με τη μοναδική χαμένη να είναι στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Για τον Κολοσσό H Hotels Collection ο Γκάουντλοκ είχε 27 πόντους (6/7 δίποντα) με το μοναδικό χαμένο τρίποντο να είναι στην τελευταία επίθεση του 40λέπτου. Ο Παπαδάκης προσέθεσε 11 πόντους και ο Σίτου 10.

Τα δεκάλεπτα: 14-4, 33-23, 58-48, 75-75, 84-79.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Καρέ - καρέ η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη – Δείτε βίντεο

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Με τον πατέρα του δούλευε ο 15χρονος που έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Πέρασα εφιάλτη σε τρία κρατητήρια, λέει η παίκτρια του My Style Rocks που συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης