Marca για Μεντιλίμπαρ: Κατέκτησε το Europa με τη Σεβίλλη και τώρα θέλει το Conference με τον Ολυμπιακό

Marca για Μεντιλίμπαρ: Κατέκτησε το Europa με τη Σεβίλλη και τώρα θέλει το Conference με τον Ολυμπιακό

Ο Βάσκος τεχνικός αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

mentilimpar
Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Οι Πειραιώτες έχασαν 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα τους και σε μια εβδομάδα πήγαν στη Σερβία, επικράτησαν 6-1, και προκρίθηκαν στους "8" του Conference League όπου θα παίξουν με την Φενέρ. 



Κλείσιμο
Στην Ισπανία όλοι ασχολούνται με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός που έκλεισε χθες τα 63 του χρόνια αποθεώθηκε από τον ισπανικό Τύπο με την κορυφαία "Marca" να γράφει: 

«Κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη και τώρα θέλει το Conference με τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες είχαν χάσει 1-4 στον πρώτο αγώνα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κέρδισαν με 1-6, στην παράταση, για να φτάσουν στα προημιτελικά της τρίτης διοργάνωσης της UEFA».

Δηλώσεις Μεντιλίμπαρ (Μακάμπι - Ολυμπιακός) / Mendilibar's statements (Maccabi - Olympiacos)


Στο μεταξύ ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στο Olympiacos TV και αποκάλυψε αυτά που είπε στους παίκτες του πριν τον αγώνα στην Τόπολα και δήλωσε ευτυχισμένος στον Πειραιά. 

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ στο Olympiacos TV 

Θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση, καλύτερο δώρο περιμένατε;

«Όχι η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για το αν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε σήμερα, όμως τα καταφέραμε, ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό από την αρχή έως το τέλος. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου για αυτό».

Θα θέλατε να μας πείτε μερικά από τα λόγια σας στους ποδοσφαιριστές και είδαμε αυτή την απίθανη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο;

«Το μόνο που τους είπα είναι ότι πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και ότι πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα απ' αυτή την εικόνα που δείξαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Δεν μιλήσαμε ποτέ για πρόκριση αλλά για ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα πήγαινε λεπτό με το λεπτό, οπότε δεν σκεφτόμασταν το τελικό αποτέλεσμα, σκεφτόντουσαν όμως πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπρεπε να δείξουν μια καλή εικόνα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν που θα άλλαζε την εικόνα μας, θα άλλαζε την ψυχολογία μας, σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια και αυτό ήταν που χρειαζόμασταν και με αυτόν τον τρόπο θα φτάναμε εδώ».

Θα θέλατε να αφιερώσετε κάπου τη νίκη, προλάβατε να μιλήσετε με την οικογένεια σας, θα μας πείτε τι σας είπαν;

«Όχι δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια μου γιατί έχω μια συνήθεια όταν έρχομαι σε αγώνα να αφήνω πάντα το κινητό μου στο λεοφωρείο και δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με κανέναν. Ωστόσο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος σήμερα εδώ, είμαι χαρούμενος που έχουμε κάνει μια μεγάλη πρόκριση, έχει περάσει η ομάδα στους οκτώ με αυτό το σύλλογο που τόσο πολύ το ήθελε και το επιθυμούσε τα τελευταία χρόνια που δεν είχε καταφέρει κάτι μεγάλο στην Ευρώπη και ελπίζω να μην είναι η τελευταία πρόκριση».



Ειδήσεις σήμερα:

Με την Φενέρ ο Ολυμπιακός και με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Βίντεο

Ικανοποίηση για τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Ζήτημα η ρευστότητα


Με αυξημένα μέτρα της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πολλή κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, Εθνικές Οδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης